Labiel Opublikowano 7 Marca 2014 Opublikowano 7 Marca 2014 Witam, mam małą prośbę do osób w wieku do 30 lat. Kobieta pisze właśnie pracę magisterską i potrzebuje trochę badań statystycznych, dla tego jeśli ktoś miałby chwilę czasu to prosiłbym o wypełnienie ankiety. Z góry dzięki. https://docs.google.com/forms/d/1XJ4gYWL5KFOPr37HAhtKlR3uAueNKnItOZClZ8CiFK4/viewform
oleum Opublikowano 7 Marca 2014 Opublikowano 7 Marca 2014 Trochę za długa ale masz i teraz stawiaj piwo !
zdzis Opublikowano 7 Marca 2014 Opublikowano 7 Marca 2014 ehh kolego przekaż kobiecie niech w przyszłości bardziej się przyłoży. Ta ankieta w oczy szczypie. Nie no bez urazy ale ma nieco źle sformułowanych pytań/poleceń ponadto wkracza zbyt agresywnie w sferę prywatną zniechęcając respondenta i zamykając go na śmiałe otwarte wypowiedzi. Pozdrawiam i życzę powodzenia
Labiel Opublikowano 7 Marca 2014 Autor Opublikowano 7 Marca 2014 Sry, takie mamy studia To tak w formie żartu oczywiście
rosool88 Opublikowano 7 Marca 2014 Opublikowano 7 Marca 2014 zrobiłem to, ale nienawidzę reklam:decayed:
Labiel Opublikowano 7 Marca 2014 Autor Opublikowano 7 Marca 2014 zrobiłem to, ale nienawidzę reklam:decayed: Nie ty jeden. A tak po za tym, nie wiem czy zwróciliście uwagę jakich reklam jest najwięcej?
Sivy86 Opublikowano 8 Marca 2014 Opublikowano 8 Marca 2014 Ciężko było wytrzymać do końca ale udało się;-)
DaveDaveDave Opublikowano 8 Marca 2014 Opublikowano 8 Marca 2014 W niektórych pytaniach brakuje dodatkowych punktów do zaznaczenia, aczkolwiek nie poczułem się urażony "agresją" ze strony ankieterki.
jedrekx Opublikowano 8 Marca 2014 Opublikowano 8 Marca 2014 no ankieta zdecydowanie za długa.. ale wypełnione.
chea Opublikowano 18 Marca 2014 Opublikowano 18 Marca 2014 Rzeczywiście długa... Ale jakoś dałem radę
Rekomendowane odpowiedzi