Czary Opublikowano 9 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2014 Od wczoraj jestem posiadaczem Audi A3 8L 2001r (wg vin 2002). 1.9TDI ASZ 130 osła. Nalatane 219tyś wymieniony rozrząd, płyny oleje i hamulce przy 202tyś. W środku cuda na kiju: - skrzynia manualna 6 biegów - 4x airbag + kurtyny - napęd quattro - szyberdach - xenony - telefon - parktronic tył - skórzana tapicerka - nawigacja GPS - system nagłośnienia BOSE - zmieniarka na 6 płyt - elektryczne lusterka oraz fotochromy (wszystkie trzy) - podgrzewane siedzenia - system domykania szyb - pełny komputer pokładowy (FIS) - climatronic - automatyczne blokowanie zamków (czujniki ruchu w środku "przycisk na słupku") - ABS, ESP - alufelgi 17" lato - zima 15" stalowe - halogeny Plany: - ogarnąć wytarty wł świateł i climatronic - przedni zderzak - odprysk na masce - zmienić to drewno na czarne... Zapraszam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michu93 Opublikowano 12 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2014 kooosa ostatnio prawie identyczną w Poznaniu widziałem, ale się jarałem chodzi mi o połączenie kolorystyczne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arre Opublikowano 14 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2014 Fajna wersja jak na dzien dobry... co prawda wole moje szmaciane kubly ale fotochromu i 2din od fabryki (mimo ze juz mam ale reazac musialem ) zazdroszcze Btw to: "automatyczne blokowanie zamków (czujniki ruchu w środku "przycisk na słupku")" to powinno brzmiec w dwoch punktach: - zakodowane blokowanie zamkow powyazej bodajze 20km/h - fabryczny alarm z mozliwoscia wylaczenia czujnikow - ten przycisk na slupku ( jak np psa zostawiamy w aucie ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czary Opublikowano 14 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2014 O widzę że wreszcie ktoś odpisał w temacie. Dzięki za miłe słowa no i że wam się moja czarna podoba. Aktualnie jestem na etapie poszukiwania climatronica i wł świateł niewytartych (mogą być zepsute ważne żeby plastiki były ok, poluję tylko na okazję) oraz ori dywaników kremowych/beżowych na klipsy. No chyba że trafi się jasna GUMA. kooosa ostatnio prawie identyczną w Poznaniu widziałem, ale się jarałem chodzi mi o połączenie kolorystyczne no brązowe fotele też robią robotę. Fajna wersja jak na dzien dobry...co prawda wole moje szmaciane kubly ale fotochromu i 2din od fabryki (mimo ze juz mam ale reazac musialem ) zazdroszcze Btw to: "automatyczne blokowanie zamków (czujniki ruchu w środku "przycisk na słupku")" to powinno brzmiec w dwoch punktach: - zakodowane blokowanie zamkow powyazej bodajze 20km/h - fabryczny alarm z mozliwoscia wylaczenia czujnikow - ten przycisk na slupku ( jak np psa zostawiamy w aucie ) Powiem Ci że planuje też kupić fotochrom wsteczny ale w kolorze jasnym (wersję jeszcze bez przycisku) jak się trafi oczywiście zadbane. Bo jak na razie jest czarne a że wnętrze jest jakie jest to trzeba rezać pod kolor. Wiem że w passku B5 fl były takie same tylko czy to były jasne czy nie przypadkiem szare. Poszukamy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arre Opublikowano 14 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2014 Czarne (auta) sa najlepsze bo wole dlugonogie blondyny i takowa mam rezaj rezaj i wiecej na a3 squad bywaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czary Opublikowano 15 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2014 Czarne (auta) sa najlepsze bo wole dlugonogie blondyny i takowa mam rezaj rezaj i wiecej na a3 squad bywaj Czyli muszę szukać brunetki żeby pasowała do wnętrza? haha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arre Opublikowano 15 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2014 Czarne (auta) sa najlepsze bo wole dlugonogie blondyny i takowa mam rezaj rezaj i wiecej na a3 squad bywaj Czyli muszę szukać brunetki żeby pasowała do wnętrza? haha czytam to swoje zdanie i stwierdzam ze bylem zrobiony ciut co do plci pieknej to sa rozne gusta i gusciki ---------- Post dopisany at 10:06 ---------- Poprzedni post napisany at 10:02 ---------- wracajac jeszcze do fotochromu rozumiem ze do tego wnetrza masz czarne lusterko i jasne bys chcial? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czary Opublikowano 13 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2014 Tak tylko wersję bez przycisku. Ale na razie pilne to nie jest. ---------- Post dopisany 13-05-2014 at 15:49 ---------- Poprzedni post napisany 15-03-2014 at 10:32 ---------- Kurier mnie obudził: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arre Opublikowano 13 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2014 Tak tylko wersję bez przycisku. Ale na razie pilne to nie jest.---------- Post dopisany 13-05-2014 at 15:49 ---------- Poprzedni post napisany 15-03-2014 at 10:32 ---------- Kurier mnie obudził: http://s24.postimg.org/x10h6w3ep/m4s_Sh_HP.jpg to te co podalem? dogadales sie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czary Opublikowano 13 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2014 tak te co mi podałeś. Cena do negocjacji to i negocjacja poszła Dzięki wielkie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Armi Opublikowano 13 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2014 Ale wypas:slina: Ma wszystko czego brakuje mojej! Tylko ta kierownica jakaś dziwna. No i gałka zmiany biegów też powinna być w kolorze poduszki kierownicy ale to szczegóły. Jeśli chodzi o włącznik świateł to poszukaj z seata (może być z regulacją świateł), pokrętła możesz przełożyć swoje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czary Opublikowano 13 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2014 Kierownica i lewarek a raczej mieszek jest obszyty i ma beżową nitkę tak jak kierownica. Tak niemiec sobie obszył, swego czasu była kiera po 200zł w kolor z jaśkiem ale się spóźniłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arre Opublikowano 13 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2014 tak te co mi podałeś. Cena do negocjacji to i negocjacja poszła Dzięki wielkie. Nie ma za co, konkretna kupiles i zazdroszcze mimo ze mam podobny setup ale Fk to nie KW (przod) ale bedzie Pan zadowolony czekam na foty z konkretna gleba i porzadnym kolem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hvbert Opublikowano 22 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2014 Masz wypas chyba maksymalny jaki mógł wychodzić w tych A3 . Kosa + kolorystyka świetna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ronaldo16 Opublikowano 22 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2014 ładna Audica szerokości życzyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hebe Opublikowano 22 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2014 Widać że auto zadbane. Jak wjeżdżasz z tym KW to myśl o większym kole. Kolejna A3 z dziesięcioma poduszkami;-) Szerokości życzę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czary Opublikowano 22 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2014 Kolejna A3 z dziesięcioma poduszkami;-) cicho, zaraz poprawię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arre Opublikowano 22 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2014 Kolejna A3 z dziesięcioma poduszkami;-) cicho, zaraz poprawię wlasciciel pewnie wozi ze 4 jaski w bagazniku... ja osobiscie woze 6 jaskow w bagazniku blus kocyk wiec 12+ bydzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czary Opublikowano 22 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2014 Kolejna A3 z dziesięcioma poduszkami;-) cicho, zaraz poprawię wlasciciel pewnie wozi ze 4 jaski w bagazniku... ja osobiscie woze 6 jaskow w bagazniku blus kocyk wiec 12+ bydzie zapomniałeś o jednej po tyłkiem żeby wyżej siedzieć d*pa jaś, jest napis airbag a nie kurtyna miały dzisiaj przyjechać poliuretany i nie dotarły.. :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arre Opublikowano 22 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2014 akurat ja to bym cos jeszcze zrobil z fotelem by siedziec nizej... przy 188cm i a3 na glebie to jak wysiadam to sie ludzie paczo gdzie ja tam sie zmiescilem ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi