darekk87 Opublikowano 15 Marca 2014 Opublikowano 15 Marca 2014 Witam wszystkich kilka miesięcy temu miałem problem z szarpaniem/dławieniem auta. Kupiłem wtedy środek do wtrysków Liqui Moly Diesel Spulung. Dolałem do baku i ku mojemu zdziwieniu pomogło i problem ustał. Teraz chcąc zrobić to profilaktycznie kupiłem też produkt Liqui Moly - niestety przez nieuwagę nie o te samej nazwie - LIQUI MOLY Pro Line Diesel System Reiniger, który podobno jest przeznaczony do czyszczenia wtrysków przy użyciu urządzenia Jet Clean. Zastanawiam się czy mogę go wlać do baku? Wydaje mi się, że nie powinno to w niczym zaszkodzić, ale wolę zapytać może ktoś pomoże? Pozdro
Duch^ Opublikowano 16 Marca 2014 Opublikowano 16 Marca 2014 Liqui molly diesel spulung też jest przeznaczony do urządzenia (lub sposobem na "rurki" ) ale też i do wlania do baku więc myślę że śmiało można lać :wink:wlej 1/3 i zalej pełen zbiornik i powinno być ok
m3e30 Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Opublikowano 5 Kwietnia 2014 STP | Dodatki do Paliw teraz nastepny moj zakup
st4yKool Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Ja bym przedtem wymienil filtr paliwa..
Rekomendowane odpowiedzi