lukasso15 Opublikowano 8 Grudnia 2014 Opublikowano 8 Grudnia 2014 Jako ze w Kaliszu jestem 5 dni w tygodniu to jestem bardzo chętny na jakieś spotkanie A Audi elegancka ! ;D
fafnasty Opublikowano 9 Grudnia 2014 Opublikowano 9 Grudnia 2014 spoko furmanka ale kolego co cię na te zielone stalówki?? czarne w łądnym stanie gustowniej wygladają
michu93 Opublikowano 10 Grudnia 2014 Opublikowano 10 Grudnia 2014 Ja chętnie się dołączę do jakiegoś spotkania ten samochód nie należał do jakiegoś klubowicza stąd? tak mi się kojarzy po tych zdjęciach
zola18 Opublikowano 8 Lutego 2015 Autor Opublikowano 8 Lutego 2015 to jak z tym spotkaniem tyle wolnego może niedziela 28.08 pasuje komuś zielone koła taka moja fantazja cos innego niż wszyscy maja w tym miescie kurcze 28.12.2014 miałem namyśli moje a4 była kupiona od gościa który nie mówił nic że na forum sie rejestrował więc raczej nie nalerzała do forumowicza potwierdzone auto nie nalerzało do forumowicza MOD LAMP PRZEDNICH PRZED PO
chudy30 Opublikowano 10 Lutego 2015 Opublikowano 10 Lutego 2015 mogłeś kierunki na czarno zrobić jaa mam zrobione lepszy efekt jest
Rekomendowane odpowiedzi