bbabik87 Opublikowano 19 Marca 2014 Opublikowano 19 Marca 2014 Witam. Które z opon wymienionych w temacie polecacie zakupić przyjmując, że cena jest równa za jedną jak i drugą oponę. Ewentualnie w grę wchodzi jeszcze: Hankook Kinergy ECO 95T Pozdrawiam.
Fido Opublikowano 19 Marca 2014 Opublikowano 19 Marca 2014 Temat o polecanych oponach już jest http://a4-klub.pl/felgi-opony-18/opony-letnie-polecacie-3779/
bbabik87 Opublikowano 19 Marca 2014 Autor Opublikowano 19 Marca 2014 Post jak powyżej dotyczy wszystkiego i niczego (dyskusje dotyczą wszystkich marek i rozmiarów świata - 100 stron postów od 2007 roku). Technologia produkcji opon mogła się już zmienić kilkanaście razy. Interesuje mnie 3 konkretne odpowiedzi związane z tematem jedna albo druga opona. Po czym jeżeli zaśmicam formu poprosze o usunięcie postu. To wszystko. Niestety ze smutkiem muszę stwierdzić, że na tym forum bardzo ciężko uzyskać fachową a przedewszystkim trafną odpowiedź. Pewnie dlatego że mam już zbyt stary samochód i nikt się nie interesuje tematami z nim związanymi : ) Jak sam znajdę odpowiedź na moją zagdkę to staram się o tym napisac może to komuś pomoże. Pozdrawiam.
bell23 Opublikowano 22 Marca 2014 Opublikowano 22 Marca 2014 mam też B5 identyczny jak Twój , kupiłem na lato Dunlop Bluresponse 195/65/15 i mogę je polecić , wybierałem pomiędzy Goodyear Efficientgrip Performance i Michelin Energysaver+ i Dunlopki najbardziej mi przypasowały (opinie , testy, cena ) pozdr
bbabik87 Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Autor Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Nie przejechałem jeszcze zbyt dużo kilometrów ale polecem opony FULDA: 1. Są ciche. 2. Mają małe opory toczenia. 3. Dobrze trzymają na mokrej nawierzchni. 4. Mają fajny bieżnik : ) 5. Rozsądna cena. Dla opon FULDA elementy powyżej sprawdziłem i polecam. Napiszę jeszcze jakąś opinię pod koniec sezonu po przejechaniu większej ilości kilometrów. Pozdrawiam.
Rekomendowane odpowiedzi