wesz82 Opublikowano 21 Marca 2014 Opublikowano 21 Marca 2014 W końcu znalazłem chwilkę a w sumie przez przypadek zlokalizowałem nieszczelność w serwie. Podciśnienie ucieka z pierwszego wężyka który wychodzi z serwa i łączy się z zaworkiem po przez gumowy łącznik w grodzi silnika. Wiem że tam jest uszczelka,mam 2 serwo i teraz pytanie czy muszę wymieniać całe serwo czy styknie tylko wymiana uszczelki??? W ogóle w/w uszczelka jest do wyciągnięcie czy na stałe jest zamontowana?????
GreGoriO Opublikowano 21 Marca 2014 Opublikowano 21 Marca 2014 uszczelka kosztuje grosze w serwisie. 8D0 611 743 B ??
wesz82 Opublikowano 21 Marca 2014 Autor Opublikowano 21 Marca 2014 Na pewno ona jest do wyciągnięcia bo jeżeli nie to jak ją rozpierdzielę to kurna będę musiał kupić kolejne serwo:kwasny: Jak mogę ją przełożyć z 2 serwa to byłoby w pytę bo bym nie musiał wyciągać serwa.
GreGoriO Opublikowano 21 Marca 2014 Opublikowano 21 Marca 2014 Pewnie że się da.. Z brudu i czasu widocznie przyklejona. Spróbuj delikatnie czymś zmoczyć. Może płynem do naczyń?
wesz82 Opublikowano 22 Marca 2014 Autor Opublikowano 22 Marca 2014 Mam silikon w szpreju to na pewno wylezie:hi: ---------- Post dopisany 22-03-2014 at 14:32 ---------- Poprzedni post napisany 21-03-2014 at 22:33 ---------- Nie było większego problemu z wyjęciem jej,jak się wie że można ją wyjąć Teraz wyrwę z auta gumkę i zmienię przewód,jak to nic nie da to serwo aut:kwasny:
Rekomendowane odpowiedzi