michal A4 Opublikowano 7 Stycznia 2007 Opublikowano 7 Stycznia 2007 interesuja mnie te lampy, za ile je wyhaczyłeś? [ Komentarz dodany przez: pre_pl: 07-01-2007, 12:58 ] proszę przeczytać uważnie regulamin, potem się przywitać w dziale Newbie. To już druga prośba !
PICIU Opublikowano 7 Stycznia 2007 Autor Opublikowano 7 Stycznia 2007 instalacja gazowa jest BRC i chodzi bardzo ładnie. To nie jest quattro tylko ma robić wrażenie i chyba ze skutkiem :diabelek: Lampy już były sa to orginalne xenony Tylko mam jeden problem ponieważ w Avancie są tylko sprzodu głośniki a chciałbym też by były styłu, jak wy to rozwiązaliście :?:
pet3r Opublikowano 7 Stycznia 2007 Opublikowano 7 Stycznia 2007 PICIU no to ladnie zrobiles nas w konia :053: tak czy inaczej auto bardzo ladne
pre_pl Opublikowano 7 Stycznia 2007 Opublikowano 7 Stycznia 2007 To nie jest quattro tylko ma robić wrażenie i chyba ze skutkiem skutek na koniec jest marny...
spanky Opublikowano 7 Stycznia 2007 Opublikowano 7 Stycznia 2007 instalacja gazowa jest BRC i chodzi bardzo ładnie. To nie jest quattro tylko ma robić wrażenie i chyba ze skutkiem furka ładna ... sticker tuning .... stanowcze NIE :!:
Hincó Opublikowano 7 Stycznia 2007 Opublikowano 7 Stycznia 2007 No nie, hańba i wstyd, co sobie ludzie pomyślą że niby quattro a słabo jeździ, porazka; kto bedzie potem chciał kupić Q..
Gość Kaziu_Wichura Opublikowano 7 Stycznia 2007 Opublikowano 7 Stycznia 2007 fajna fajna nie powiem podoba mi się.
Rekomendowane odpowiedzi