Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 ADP] Hak holowniczy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.Panowie jak to jest z montazem haka w A4 sedan jest jakies fabryczne miejsce na zamontowanie haka i czy trzeba bedzie podcinac zderzak?Z gory dzieki

prosze używać prefiksu przy zakladaniu tematu.poprawione

Opublikowano

Fabryczne miejsce jest, ale w podłużnicach. Zależy jaki hak masz zamiar założyć... Jeżeli ORI, to montujesz i tyle. Jeżeli "made in poland" to będą potrzebne małe przeróbki zderzaka - plastiku raczej nie będzie trzeba ruszać. Gorzej, bo prawdopodobnie wzmocnienie zderzaka będziesz musiał "upośledzić". Co do instalacji, to lutownica i podczepiasz się pod wkładki tylnych lamp.

Opublikowano

ja zakładałem z miesiąc temu do avanta b7, kupiłem na allegro oryginalny hak audi automat z kluczykiem, trochę trzeba było podciąć od spodu zderzak ale normalnie nic nie widać i nie widać że jest zderzak a o to mi chodziło. Hak oryginał jest super - nie wiem czy tak samo jest w sedanie.

Opublikowano

Moglbys zrobic fotki jak wyglada autko z zalozonym i bez ? Mocno sie zastanawiam nad montazem

pozdrawiam

Opublikowano

podaj mi maila na pw to podeślę zdjęcia, widzę że jesteś w wawy, masz jakiś sprawdzony niedrogi serwis, mechanika itp. na razie odpukać mi nie trzeba ale pewnie kiedyś będzie trzeba o tym pomyśleć. Pzdr

Opublikowano

witam w passacie b5 u ojca zakladalem hak z allegro od tego goscia tanio ma i nie bylo przeba nic dociac zderzaka wszystko pasowalo bez roblemu http://moto.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=4779550

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Witam. Ja również trochę się podepnę pod ten temat. Mam pytanie czy w a4 avant są oryginalnie nawiercane otwory na hak czy też trzeba je nawiercać.

Opublikowano

Sa fabryczne otwory (zaklejone taśmą izolacyjną). Zobacz sobie pod wykładziną w bagażniku.