Radekst Opublikowano 25 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2012 dzisiaj o 15 na parkingu pod M1 srebrny avant B5 KMI na ramkach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOKO Opublikowano 26 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2012 Adas25 na Nawojowskiej w Sączu dziś ok. 19:10 ---------- Post dopisany 26-11-2012 at 07:34 ---------- Poprzedni post napisany 25-11-2012 at 20:03 ---------- wczoraj Loko 15:30 na krzyżówce w sowlinach trąbiłem krzyczałem ale nic. Coś tam trąbiło... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwy Opublikowano 28 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2012 Dzis o 8:05 na al. Jana Pawła II przy Placy centralnym czarna B7 avant na ramkach klubowych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wąski Opublikowano 1 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2012 Pani w czarnym Golfie 4 KRA dziś rano ul.Nowohucka oczywiście z ramkami klubu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gruszka Opublikowano 1 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2012 Boseron Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cris Opublikowano 1 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2012 wczoraj (piątek) godz 15:30 wlot do Sącza ciemny Avant KNS z ramkami klubowymi.mrugałem awaryjnymi ale zero reakcji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mike_G_A4 Opublikowano 1 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2012 dziś koło 9 rano kantek1 w Librantowej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarko Opublikowano 1 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2012 B5 srebrne sedan, a później B7 avant dzisiaj na mieście. Gdzie i której nie pamiętam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mike_G_A4 Opublikowano 1 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2012 No i oczywiście dixon w Nowym Sączu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boseron Opublikowano 4 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2012 Boseron Gruszka i w Hucie widziany Jarko o kulach, cóż Ci sie Chłopie stało wracaj do zdrowia Kolego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Me.how Opublikowano 5 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2012 b5 kombi granatowa, jasne skory KR ...LU kogo to wozidło ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
songo Opublikowano 8 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2012 dziś o 14.45 pod Europą w Nowym Sączu stała koło mnie czerwona b5 w sedanie , klubowe ramki i naklejka na klapie po prawej stronie. kto to? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody Opublikowano 9 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2012 dziś o 14.45 pod Europą w Nowym Sączu stała koło mnie czerwona b5 w sedanie , klubowe ramki i naklejka na klapie po prawej stronie. kto to? To maku. A razej jego żona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pezex Opublikowano 11 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2012 w piątek 7.XII w GKrk srebrny avant B6 na krakowskich numerach i ramkach klubowych pzdr ---------- Post dopisany 11-12-2012 at 12:43 ---------- Poprzedni post napisany 09-12-2012 at 12:45 ---------- pzdr dla ładnego S-Line obok którego mogłem zaparkować w Krakowie na Retoryka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gruszka Opublikowano 14 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2012 B7 na ramkach kr...ps na Siewnej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siara Opublikowano 15 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2012 Dziś Darecy swoją b8 w Zabrzeży. Pozdrowiłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lennox Opublikowano 15 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2012 B7 na ramkach kr...ps na Siewnej Coś Ty tu robił? Przedszkole? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radekst Opublikowano 15 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2012 jarko dzisiaj (sobota) okolo 20:40 pod arka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gruszka Opublikowano 16 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2012 B7 na ramkach kr...ps na Siewnej Coś Ty tu robił? Przedszkole? tia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
satikrk Opublikowano 20 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2012 Wczoraj ok 20:00 lub delikatnie przed, Srebrne B7 w sedanie na KMY ul Kobierzynska migalem Ci zebys wjechal pod sklep monopolowy. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi