Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[Małopolska] Widziany, widziana

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dziś ok 13:30 wjeżdżał do Tesco na Wielickie B6 bodajże... i bodajże czarny lakier, rej KR... Pomachałem z mej brudnej niuni

• Odpowiedzi 4,2 tys.
  • Wyświetleń 275,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Srebrne B5 avant KNT na ładnej feldze i ze sporym batem stojące w Lipnicy Wielkiej koło strazy pożarnej :hi:

Opublikowano

Ciemne B5 na Dębowej wieczorem

Opublikowano

wczoraj B5 Avant, na czarnej klubowej ramce, mijalismy sie w Makowie na nowym moście, ciemny kolor, okolo godziny 15 - 16

Opublikowano
Dzisiaj około 9-45 na nowohuckiej Czarny golf IV ramki klubowe z Niewiastą o kolorze włosów blond za sterami :)

tia... jechalem z corka do przychodni. Tez Cie zauwazylem ale czasu nie bylo wrzucic cos na forum.

Opublikowano
Dziś ok 13:30 wjeżdżał do Tesco na Wielickie B6 bodajże... i bodajże czarny lakier, rej KR... Pomachałem z mej brudnej niuni

to mogłem być ja, ale jakoś nie wiedziałem co by mi ktoś machał;)

Opublikowano

Przepychacz widziany w piątek koło 16:30 w Wadowicach na obwodnicy :naughty:

Opublikowano

pzdr dla tej B5 ustrzelonej dziś rano na Kobierzyńskiej

20130518090023.jpg

oraz dla czarnej B6 avant o numerach KR na parkingu przy zalewie w Kryspinowie :) widziana po 18.

Opublikowano

dziś widziana pod carefurem na zakopiańskiej czarna B7 s-line z czarnym grilem prawie jak moja ramki klubowe nr rej. PO 460PA czyje to ? :wink:

Opublikowano
dziś widziana pod carefurem na zakopiańskiej czarna B7 s-line z czarnym grilem prawie jak moja ramki klubowe nr rej. PO 460PA czyje to ? :wink:

To pewnie Yoghurt :wink:

Opublikowano

a moze myślałem że On ma krakowskie blachy

Opublikowano
a moze myślałem że On ma krakowskie blachy

Nie jeździ na Kr.

Opublikowano

czarne b7 avant na LLE blachach, widziane dzis i wczoraj kolo budynku A4 na AGH - ładny felunek :)

Opublikowano

moje. leasing - stad blachy PO. ale za miesiac mi sie konczy wiec i blachy sie zmienia

Opublikowano

moje. leasing - stad blachy PO. ale za miesiac mi sie konczy wiec i blachy sie zmienia

nie będzie B8 ??:naughty:

Opublikowano

20 maja 2013 około 21:20 widziany Boseron lecący przez estakadę na wysokości King Square w kierunku NH

Opublikowano

nie będzie B8 ??:naughty:

jeszcze nie wiem. pewnie bede sie za czyms rozgladal ale bez cisnienia. moze jakis polift w przyszlym roku, kto wie?

Opublikowano

dzisiaj koło 19:30 pod M1 PABLO widziany wypucowaną bunią :)

Opublikowano
dzisiaj koło 19:30 pod M1 PABLO widziany wypucowaną bunią :)

Gdzieś ty był:grin::decayed:

Kto dzisiaj na prądniku brata widział w A4, kierownik w czarnym Avancie B7 :decayed:

Opublikowano

Gdzieś ty był:grin::decayed:

Kto dzisiaj na prądniku brata widział w A4, kierownik w czarnym Avancie B7 :decayed:

:hi: