SharkS Opublikowano 7 Sierpnia 2017 Opublikowano 7 Sierpnia 2017 Dziś na ul Garncarska, zaparkowana Audi a4 B6 sedan czarna na klubowych ramkach o rej kpr 9x ( coś takiego ) nie zapamietałem dokładnie...Dość fajna B6 ...Pozdro dla właściciela
Karasik2 Opublikowano 8 Sierpnia 2017 Opublikowano 8 Sierpnia 2017 DonMateo widziany dzień po dniu garniak widze nieodzownych element B7 s-line Mijaliśmy się na Malborskiej oraz z dzień wcześniej puszczałem cie w kierunku Dekady / Shella... pozdrawiam
siara Opublikowano 15 Sierpnia 2017 Opublikowano 15 Sierpnia 2017 Niebieski sedan na klubowych ramkach widziany przed chwilą, w ogromnym korku na krzyżówce w Zabrzeży.
Vixen Opublikowano 21 Sierpnia 2017 Opublikowano 21 Sierpnia 2017 Pozdrowienia dla klubowicza widzianego dzisiaj na milkowskiego, pozdro ladna a4Wysłane z mojego LG-D855 przy użyciu Tapatalka
siara Opublikowano 25 Sierpnia 2017 Opublikowano 25 Sierpnia 2017 Dziś w Łącku widziano zielone b5 z USA klapą, a za moment w tym samym kierunku jadące błękitne b6 z gładkim przodem.
siara Opublikowano 17 Września 2017 Opublikowano 17 Września 2017 W sobotę w Zabrzeży, czarne b8 na klubowych KN/KNS sedan koło poludnia
Me.how Opublikowano 21 Września 2017 Opublikowano 21 Września 2017 dzisiaj, A4- Brzesko -Kraków około godz. 11 b6 avant RLA...TC
X18XET Opublikowano 28 Września 2017 Opublikowano 28 Września 2017 Pozdrawiam kolegę z ładnego, czarnego sedana, który obtrąbił mnie przy postoju na Dąbrowskiej ;).
LukiKRK Opublikowano 28 Września 2017 Opublikowano 28 Września 2017 Widziany na Pod Fortem piękne A4 B8 z grillem i hamulcami RS. Stołki też piękne ! Ramki oczywiście klubowe. Wysłane z mojego Galaxy S8 przy użyciu Tapatalka
Yoghurt Opublikowano 29 Września 2017 Opublikowano 29 Września 2017 21 godzin temu, LukiKRK napisał: Widziany na Pod Fortem piękne A4 B8 z grillem i hamulcami RS. Stołki też piękne ! Ramki oczywiście klubowe. Wysłane z mojego Galaxy S8 przy użyciu Tapatalka powiem ci jeszcze jedna ciekawostke - poza "grillem i hamulcami RS. Stołki też piękne ! Ramki oczywiście klubowe." miala tez w bagazniku kluczyki przyjechalem tam na chwile do media areny, zaparkowalem na zakazie przed drzwiami, poszedlem po pudlo do sklepu, wrzucilem pudlo do bagaznika, przymocowalem je sobie pasem zeby nie latalo i zamknalem bagaznik... z kluczami w srodku
jacek70 Opublikowano 29 Września 2017 Opublikowano 29 Września 2017 Skąd ja to znam - dobrze że do domu blisko.. ( w miarę blisko )
LukiKRK Opublikowano 29 Września 2017 Opublikowano 29 Września 2017 powiem ci jeszcze jedna ciekawostke - poza "grillem i hamulcami RS. Stołki też piękne ! Ramki oczywiście klubowe." miala tez w bagazniku kluczyki [emoji14] przyjechalem tam na chwile do media areny, zaparkowalem na zakazie przed drzwiami, poszedlem po pudlo do sklepu, wrzucilem pudlo do bagaznika, przymocowalem je sobie pasem zeby nie latalo i zamknalem bagaznik... z kluczami w srodku O matko... i co jechałeś całe miasto po drugie kluczyki? Ps. A co u nas kupowałeś? Wysłane z mojego Galaxy S8 przy użyciu Tapatalka
Yoghurt Opublikowano 29 Września 2017 Opublikowano 29 Września 2017 11 minut temu, LukiKRK napisał: O matko... i co jechałeś całe miasto po drugie kluczyki? Ps. A co u nas kupowałeś? umowilem sie z zona, ze podjedzie pod biprostal z kluczykami - bo sie bala ze nie trafi tam gdzie stalem. A bylem tam po oczyszczacz powietrza. A media arena to Wy?
LukiKRK Opublikowano 29 Września 2017 Opublikowano 29 Września 2017 umowilem sie z zona, ze podjedzie pod biprostal z kluczykami - bo sie bala ze nie trafi tam gdzie stalem. A bylem tam po oczyszczacz powietrza. A media arena to Wy? [emoji4] Tak tak my Może nawet gadalismy o oczyszczaczach na sklepie. Jak bedziesz kupowal filtry to dam rabat Sorry za offtopic...Wysłane z mojego Galaxy S8 przy użyciu Tapatalka
SharkS Opublikowano 2 Października 2017 Opublikowano 2 Października 2017 Dziś na bora Komorowskiego ok 13 w stronę wislickiej Obtrąbione audi A4 B7 Avant na klubowych ramkach..kierownik nie zajarZył o co chodzi pzdr
Karasik2 Opublikowano 12 Października 2017 Opublikowano 12 Października 2017 Wczoraj na opolskiej w stronę autostrady. Pozdrawiam OlkuszWysłane z mojego FRD-L09 przy użyciu Tapatalka
siara Opublikowano 13 Października 2017 Opublikowano 13 Października 2017 Szare b8 avant dziś w Jazowsku pod spozywczakiem. Na klubowych KR,
D4NTE Opublikowano 26 Października 2017 Opublikowano 26 Października 2017 FANTOMAS wczoraj ok 16:40 na ul. Marii Dąbrowskiej
Vixen Opublikowano 2 Listopada 2017 Opublikowano 2 Listopada 2017 Wczoraj czarne a6 tdii na klubowych ramkach pod cmentarzem w batowicach kolo 16, sliczna bestia[emoji5]Wysłane z mojego LG-D855 przy użyciu Tapatalka
SebaVR6 Opublikowano 7 Listopada 2017 Opublikowano 7 Listopada 2017 a4 b6 sedan na klubowych ramkach wczoraj na Nowohuckiej w strone Huty przed 19, pozdro
Rekomendowane odpowiedzi