Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[Małopolska] Widziany, widziana

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dziś na ul Garncarska, zaparkowana Audi a4 B6 sedan czarna na klubowych ramkach o rej kpr 9x ( coś takiego ) nie zapamietałem dokładnie...Dość fajna B6 ...Pozdro dla właściciela :hi:

• Odpowiedzi 4,2 tys.
  • Wyświetleń 275,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

DonMateo widziany dzień po dniu:a4fan: garniak widze nieodzownych element B7 s-line

Mijaliśmy się na Malborskiej oraz z dzień wcześniej puszczałem cie w kierunku Dekady / Shella... pozdrawiam

Opublikowano

Niebieski sedan na klubowych ramkach widziany przed chwilą, w ogromnym korku na krzyżówce w Zabrzeży. 

Opublikowano

Pozdrowienia dla klubowicza widzianego dzisiaj na milkowskiego, pozdro ladna a4
30734ff3b6571a693dd3837956bdd883.jpg

Wysłane z mojego LG-D855 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Dziś w Łącku widziano zielone b5 z USA klapą, a za moment w tym samym kierunku jadące błękitne b6 z gładkim przodem. 

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

W sobotę w Zabrzeży, czarne b8 na klubowych KN/KNS sedan koło poludnia

Opublikowano

dzisiaj, A4-  Brzesko -Kraków około godz. 11 b6 avant RLA...TC :hi:

Opublikowano

Pozdrawiam kolegę z ładnego, czarnego sedana, który obtrąbił mnie przy postoju na Dąbrowskiej ;).

Opublikowano

Widziany na Pod Fortem piękne A4 B8 z grillem i hamulcami RS. Stołki też piękne ! Ramki oczywiście klubowe.9bbea6d2721e4db2ee686172ef1ac008.jpg

Wysłane z mojego Galaxy S8 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano
21 godzin temu, LukiKRK napisał:

Widziany na Pod Fortem piękne A4 B8 z grillem i hamulcami RS. Stołki też piękne ! Ramki oczywiście klubowe.9bbea6d2721e4db2ee686172ef1ac008.jpg

powiem ci jeszcze jedna ciekawostke - poza "grillem i hamulcami RS. Stołki też piękne ! Ramki oczywiście klubowe." miala tez w bagazniku kluczyki :P

przyjechalem tam na chwile do media areny, zaparkowalem na zakazie przed drzwiami, poszedlem po pudlo do sklepu, wrzucilem pudlo do bagaznika, przymocowalem je sobie pasem zeby nie latalo i zamknalem bagaznik... z kluczami w srodku :facepalm:

Opublikowano

Skąd  ja to znam -  dobrze że do domu blisko.. ( w miarę  blisko )

Opublikowano
powiem ci jeszcze jedna ciekawostke - poza "grillem i hamulcami RS. Stołki też piękne ! Ramki oczywiście klubowe." miala tez w bagazniku kluczyki [emoji14]
przyjechalem tam na chwile do media areny, zaparkowalem na zakazie przed drzwiami, poszedlem po pudlo do sklepu, wrzucilem pudlo do bagaznika, przymocowalem je sobie pasem zeby nie latalo i zamknalem bagaznik... z kluczami w srodku :facepalm:
O matko... i co jechałeś całe miasto po drugie kluczyki? Ps. A co u nas kupowałeś? :)

Opublikowano

11 minut temu, LukiKRK napisał:

O matko... i co jechałeś całe miasto po drugie kluczyki? Ps. A co u nas kupowałeś? :)

umowilem sie z zona, ze podjedzie pod biprostal  z kluczykami - bo sie bala ze nie trafi tam gdzie stalem. A bylem tam po oczyszczacz powietrza. A media arena to Wy? :)

Opublikowano

umowilem sie z zona, ze podjedzie pod biprostal  z kluczykami - bo sie bala ze nie trafi tam gdzie stalem. A bylem tam po oczyszczacz powietrza. A media arena to Wy? [emoji4]
Tak tak my :) Może nawet gadalismy o oczyszczaczach na sklepie. Jak bedziesz kupowal filtry to dam rabat :) Sorry za offtopic...

Opublikowano

Dziś na bora Komorowskiego ok 13 w stronę wislickiej Obtrąbione audi A4 B7 Avant na klubowych ramkach..kierownik nie zajarZył o co chodzi :D pzdr ;)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Wczoraj na opolskiej w stronę autostrady. Pozdrawiam OlkuszIMG_20171012_221825.jpg

Wysłane z mojego FRD-L09 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Szare b8 avant dziś w Jazowsku pod spozywczakiem. Na klubowych KR, 

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

FANTOMAS wczoraj ok 16:40 na ul. Marii Dąbrowskiej :naughty::hi:

Opublikowano

Wczoraj czarne a6 tdii na klubowych ramkach pod cmentarzem w batowicach kolo 16, sliczna bestia[emoji5]

Wysłane z mojego LG-D855 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

a4 b6 sedan na klubowych ramkach wczoraj na Nowohuckiej w strone Huty przed 19, pozdro :)