OGr Opublikowano 19 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2012 tak swoją drogą nieźle działa ten wątek jako szpieg dla żony ;-) zaraz widać gdzie ktoś jeździ na kobitki ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wąski Opublikowano 19 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2012 tak swoją drogą nieźle działa ten wątek jako szpieg dla żony ;-) zaraz widać gdzie ktoś jeździ na kobitki ;-) czyli wiesz coś na ten temat moja siedziała obok mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 20 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2012 Cuber parę minut temu na Stella Sawickiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OGr Opublikowano 20 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2012 tak swoją drogą nieźle działa ten wątek jako szpieg dla żony ;-) zaraz widać gdzie ktoś jeździ na kobitki ;-) czyli wiesz coś na ten temat moja siedziała obok mnie ja ? eee gdybym chociaż był fajny, piękny, bogaty i z fajnym autem, a tu ani fajny,m ani piękny, ani bogaty no i auto stare ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boseron Opublikowano 20 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2012 nie pitol Ogruś bo od ostatniego grania jak Cie zobaczyłem pod Decathlonem to ześ sie nieźle zmienił , jak model z fajną furką i portfel widziałem miałeś gruby Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OGr Opublikowano 20 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2012 aaaaaa bo wtedy to mogłem być uśmiechnięty - akurat to był dzień kiedy wywiozłem dziewczyny do teściów i wróciłem do Krakowa poimprezować (czytaj do pracy) ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boseron Opublikowano 21 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2012 skąś to znam moje Dziewczyny tez często jeżdzą do Mamusi czytaj Teściowej a ja wtedy tez tak jak Ty cięzko impre..... yyyy pracuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OGr Opublikowano 22 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2012 pracoholicy ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radimm Opublikowano 23 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2012 pozdro dla kierownika białego VW dostawczego z ramkami klubowymi widzianego dzisiaj ok. 9.30 na Armii Krajowej, jechałem za Tobą, murgnąłem Ci ---------- Post dopisany 23-09-2012 at 15:23 ---------- Poprzedni post napisany 22-09-2012 at 12:24 ---------- dzisiaj widziana pod Biedronką przy piastowsiej ok. 15.00 szara B6 w sedanie na ramkach klubowych LJS ***** pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
satikrk Opublikowano 23 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2012 Czarny Avant B6 na KMY... ramki klubowe jechal ok 19l ul Zawiłą w kierunku Kobierzyna Skotniki ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siara Opublikowano 25 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2012 Niebieski sedan B6 (RLE ) 2 kominy z tyłu widziany przed chwilą w Zabrzeży koło Łącka:hi:. Ciekawe czy przejechał koło "kolegów", bo chwalili się nowym radiowozem i zatrzymywali praktycznie każdego.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radimm Opublikowano 25 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2012 dzisiaj ok. 18 na Opolskiej zielony sedan B5 na ramkach klubowych KWI*** pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wąski Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 zielone B5 sedan ok 8 powstańców Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zemis Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 Laskowa...KLI 11...5 czarny Avant Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cris Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 Laskowa...KLI 11...5 czarny Avant nie widziałem nigdy a B5?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radekst Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 teraz na os. jagiellońskim ciemna B5 sedan z naklejka, KR 167** Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Me.how Opublikowano 29 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 29.09 rok bieżacy,"" świecąca b8 Cubra"" ,i Cuber, zakopiańska parking pod" kefrufem "ok . 14.00 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miodzio Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Wczoraj srebrne B7 sedan KMY 9AL4 pozdrowienia dla kierowniczki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michail55 Opublikowano 1 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 wydawalo mi sie albo dzis kilka godzin stalo a4 lennoxa pod hala Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lennox Opublikowano 3 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2012 wydawalo mi sie albo dzis kilka godzin stalo a4 lennoxa pod hala Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi