Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[Małopolska] Widziany, widziana

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Dante dziś zawiła zamyśłony nie zauwazył Szatan z 3 szóstek :decayed:

pewnie do pracy jechałem :grin:

---------- Post dopisany 06-11-2012 at 18:04 ---------- Poprzedni post napisany 05-11-2012 at 15:47 ----------

Dziś ok 16 na ul. Kobierzyńskiej szary avant b7 SRC.... na czarnych ramkach klubowych. :hi:

• Odpowiedzi 4.2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Pzdr dla avanta B6 parkującego koło firmy SOLID na Tynieckiej. O numerach KLI i z ramkami klubowymi :)

Opublikowano

dziś o 16:30 koło PKS w Tarnowie czarny AVANT B6 skręcający w ul. Krakowską blachy KT

Opublikowano

Wczoraj tj. 12stego Na wylocie z Nowego Sącza chyba w miejscowości Wielogłowy pod sklepem stał czarny Avanat B6 na ramkach klubowych , pozdro dla drivera :hi::hi:

Opublikowano
Wczoraj tj. 12stego Na wylocie z Nowego Sącza chyba w miejscowości Wielogłowy pod sklepem stał czarny Avanat B6 na ramkach klubowych , pozdro dla drivera :hi::hi:

ma ktos u nas czarnego avanta b6?

Cuber kiedy nas znowu odwiedzisz na spocie?:naughty:

Opublikowano

dziś zawiła skręt na pętle w dół srebrny B5 sedan na ramkach.... pozdro dla Kierownika

Opublikowano

ma ktos u nas czarnego avanta b6?

Cuber kiedy nas znowu odwiedzisz na spocie?:naughty:

Byłem i wczoraj u Was :)

Napotkałem np. Czarne B7 Avant blaszki KLI na ramkach klubowych obok stadionu Sandecji , kierownik dostał klakson i tyle go widzieli :kwasny: CB też milczało

---------- Post dopisany at 10:56 ---------- Poprzedni post napisany at 09:33 ----------

dzisaj pod M1 szary sedank na ramkach klubowych tuż przed 9-tą rejestracja KPR .... z tego co kojarzę to Chyba SiwyKrak :)

Opublikowano

Tak to ja:decayed: Gdziez Ci sie tak spieszylo?

Pablo o 11 w jego dziupli :wink:

Opublikowano
Tak to ja:decayed: Gdziez Ci sie tak spieszylo?

do firmy na spotkanie umówione ;)

Opublikowano
Pablo o 11 w jego dziupli :wink:

:decayed:

Opublikowano
Pzdr dla avanta B6 parkującego koło firmy SOLID na Tynieckiej. O numerach KLI i z ramkami klubowymi :)

dzięki stoję tam na parkingu służbowym:) a Ty co robisz w tym rejonie czy biegasz bądź spacerujesz po bulwarach?

Opublikowano

wiesz co miałem tam załatwienia i zobaczyłem Twoją furkę :) wydech seryjny czy zmieniałeś?

Opublikowano

w sobotę o 17.50 w Sączu pod galerią gołąbkowice czarne lub granatowe(w każdym bądź razie ciemne jak to po ciemku) b5 na blachach KGR.ramki klubowe z przodu i tyłu-kto to?

Opublikowano
wiesz co miałem tam załatwienia i zobaczyłem Twoją furkę :) wydech seryjny czy zmieniałeś?

wydech od 2,5 TDI FWD narazie skręcone w dół ale może wpadnie dokładka pod dwie rurki to się wyprostuje. Trzeba było wpaść na kawkę do tego białego kurnika co jest przy bulwarach...:):)

Opublikowano

Wczoraj gruszka na Alejach ok 10 obtrąbiony zero reakcji :decayed: pzdr

Opublikowano

Czikita na staro-sądeckim rynku dziś koło 15 :banan3:

Opublikowano

dziś lennoxa..spotkaliśmy się w pracy:)

Opublikowano

Dziś Trzastek ok 10:00 na Rostworowskiego :wink:

Opublikowano
dziś lennoxa..spotkaliśmy się w pracy:)

nie sądziłem że u mnie w pracy mogę spotkać klubowicza

hehe :wink:

Opublikowano

wczoraj Loko 15:30 na krzyżówce w sowlinach trąbiłem krzyczałem ale nic.:facepalm: