Tomeczek19 Opublikowano 4 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2014 Pozdrowienia dla Kierownika czarnej B7 sedan dziś koło 13:30 pod Platinium na Aleksandry Hej. To moja. Śmigasz do Platinium? Właśnie szukam towarzystwa do treningów. Tak ja też tam chodzę to możemy się kiedyś umówić na wspólny trening :-) zawsze to lepiej we dwóch Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OGr Opublikowano 8 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2014 Pozdrowienia dla Kierownika czarnej B7 sedan dziś koło 13:30 pod Platinium na Aleksandry Hej. To moja. Śmigasz do Platinium? Właśnie szukam towarzystwa do treningów. Tak ja też tam chodzę to możemy się kiedyś umówić na wspólny trening :-) zawsze to lepiej we dwóch Lepiej się gada ale czy ćwiczy to nie wiem ;-) Sam po sobie widzę. Waski na Bora o 7:50. Naciapane z bagaznika ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wąski Opublikowano 8 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OGr Opublikowano 8 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2014 Jeszcze mi język pokazał, a masz w takim razie :P :P :P :P :P :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wąski Opublikowano 8 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2014 Jeszcze mi język pokazał, a masz w takim razie :P :P :P :P :P :P ładne masz to autko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OGr Opublikowano 8 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2014 Jeszcze mi język pokazał, a masz w takim razie :P :P :P :P :P :P ładne masz to autko eeee Twój ładniejszy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lopezzz Opublikowano 8 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2014 Pozdrowienia dla Kierownika czarnej B7 sedan dziś koło 13:30 pod Platinium na Aleksandry Hej. To moja. Śmigasz do Platinium? Właśnie szukam towarzystwa do treningów. Tak ja też tam chodzę to możemy się kiedyś umówić na wspólny trening :-) zawsze to lepiej we dwóch Hej. Ja jestem z reguły co drugi dzień, ale o rożnych porach. Właśnie zaraz się wybieram. Można gadać ćwicząc, nie będziemy siedzieć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeczek19 Opublikowano 11 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2014 Pozdrowienia dla Kierowniczki czarnej b6 sedan na kra.... dzisiaj koło 14:30 na alejach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek70 Opublikowano 11 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2014 Pozdrowienia dla właściciela czarnej KR 568FY.Dzisiaj w N-H na parkingu przy dawnym Orbisie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D4NTE Opublikowano 12 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2014 Lolo przy al Solidarności właśnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lolo-Krk Opublikowano 13 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2014 Lolo przy al Solidarności właśnie zgadza się a ja cie nie widziałem:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D4NTE Opublikowano 13 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2014 (edytowane) Lolo przy al Solidarności właśnie zgadza się a ja cie nie widziałem:)Zajęty byłeś bajerą z pasazerką mijałem Cię na torowisku przy kościele ;-) Edytowane 13 Grudnia 2014 przez D4NTE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lolo-Krk Opublikowano 13 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2014 Lolo przy al Solidarności właśnie zgadza się a ja cie nie widziałem:)Zajęty byłeś bajerą z pasazerką mijałem Cię na torowisku przy kościele ;-) aaaaa:) żonke z pracy wiozłem do domku:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D4NTE Opublikowano 13 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2014 Lolo przy al Solidarności właśnie zgadza się a ja cie nie widziałem:)Zajęty byłeś bajerą z pasazerką mijałem Cię na torowisku przy kościele ;-) aaaaa:) żonke z pracy wiozłem do domku:) Wszystko jasne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BrunoNH Opublikowano 15 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2014 (edytowane) D4NTE przed 18-tą pod SHELLem na Herberta. Skręcałem obok w lewo ale taki zapatrzony aż się zapali zielone, że nawet nie zauważył.... Pozdro Edytowane 15 Grudnia 2014 przez BrunoNH Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OGr Opublikowano 15 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2014 D4NTE przed 18-tą pod SHELLem na Herberta. Skręcałem obok w lewo ale taki zapatrzony aż się zapali zielone, że nawet nie zauważył.... Pozdro Skupiony kolego, skupiony ;-) Naciapane z kanalu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BrunoNH Opublikowano 15 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2014 D4NTE przed 18-tą pod SHELLem na Herberta. Skręcałem obok w lewo ale taki zapatrzony aż się zapali zielone, że nawet nie zauważył.... Pozdro Skupiony kolego, skupiony ;-) Naciapane z kanalu... Jak te babcie na pasach... do biegu, gotowi, START !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miodzio Opublikowano 15 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2014 Dziś ok 17 na Mogilskiej Avant B6 KMY na klubowych ramkach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D4NTE Opublikowano 15 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2014 D4NTE przed 18-tą pod SHELLem na Herberta. Skręcałem obok w lewo ale taki zapatrzony aż się zapali zielone, że nawet nie zauważył.... Pozdro zamyślony...bo spieszyłem się...a tu jak na złość wszystko stało :-P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miodzio Opublikowano 16 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2014 Czyje ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi