Tomeczek19 Opublikowano 4 Grudnia 2014 Opublikowano 4 Grudnia 2014 Pozdrowienia dla Kierownika czarnej B7 sedan dziś koło 13:30 pod Platinium na Aleksandry Hej. To moja. Śmigasz do Platinium? Właśnie szukam towarzystwa do treningów. Tak ja też tam chodzę to możemy się kiedyś umówić na wspólny trening :-) zawsze to lepiej we dwóch
OGr Opublikowano 8 Grudnia 2014 Opublikowano 8 Grudnia 2014 Pozdrowienia dla Kierownika czarnej B7 sedan dziś koło 13:30 pod Platinium na Aleksandry Hej. To moja. Śmigasz do Platinium? Właśnie szukam towarzystwa do treningów. Tak ja też tam chodzę to możemy się kiedyś umówić na wspólny trening :-) zawsze to lepiej we dwóch Lepiej się gada ale czy ćwiczy to nie wiem ;-) Sam po sobie widzę. Waski na Bora o 7:50. Naciapane z bagaznika ...
OGr Opublikowano 8 Grudnia 2014 Opublikowano 8 Grudnia 2014 Jeszcze mi język pokazał, a masz w takim razie :P :P :P :P :P :P
Wąski Opublikowano 8 Grudnia 2014 Opublikowano 8 Grudnia 2014 Jeszcze mi język pokazał, a masz w takim razie :P :P :P :P :P :P ładne masz to autko
OGr Opublikowano 8 Grudnia 2014 Opublikowano 8 Grudnia 2014 Jeszcze mi język pokazał, a masz w takim razie :P :P :P :P :P :P ładne masz to autko eeee Twój ładniejszy.
Lopezzz Opublikowano 8 Grudnia 2014 Opublikowano 8 Grudnia 2014 Pozdrowienia dla Kierownika czarnej B7 sedan dziś koło 13:30 pod Platinium na Aleksandry Hej. To moja. Śmigasz do Platinium? Właśnie szukam towarzystwa do treningów. Tak ja też tam chodzę to możemy się kiedyś umówić na wspólny trening :-) zawsze to lepiej we dwóch Hej. Ja jestem z reguły co drugi dzień, ale o rożnych porach. Właśnie zaraz się wybieram. Można gadać ćwicząc, nie będziemy siedzieć.
Tomeczek19 Opublikowano 11 Grudnia 2014 Opublikowano 11 Grudnia 2014 Pozdrowienia dla Kierowniczki czarnej b6 sedan na kra.... dzisiaj koło 14:30 na alejach
jacek70 Opublikowano 11 Grudnia 2014 Opublikowano 11 Grudnia 2014 Pozdrowienia dla właściciela czarnej KR 568FY.Dzisiaj w N-H na parkingu przy dawnym Orbisie.
Lolo-Krk Opublikowano 13 Grudnia 2014 Opublikowano 13 Grudnia 2014 Lolo przy al Solidarności właśnie zgadza się a ja cie nie widziałem:)
D4NTE Opublikowano 13 Grudnia 2014 Opublikowano 13 Grudnia 2014 (edytowane) Lolo przy al Solidarności właśnie zgadza się a ja cie nie widziałem:)Zajęty byłeś bajerą z pasazerką mijałem Cię na torowisku przy kościele ;-) Edytowane 13 Grudnia 2014 przez D4NTE
Lolo-Krk Opublikowano 13 Grudnia 2014 Opublikowano 13 Grudnia 2014 Lolo przy al Solidarności właśnie zgadza się a ja cie nie widziałem:)Zajęty byłeś bajerą z pasazerką mijałem Cię na torowisku przy kościele ;-) aaaaa:) żonke z pracy wiozłem do domku:)
D4NTE Opublikowano 13 Grudnia 2014 Opublikowano 13 Grudnia 2014 Lolo przy al Solidarności właśnie zgadza się a ja cie nie widziałem:)Zajęty byłeś bajerą z pasazerką mijałem Cię na torowisku przy kościele ;-) aaaaa:) żonke z pracy wiozłem do domku:) Wszystko jasne
BrunoNH Opublikowano 15 Grudnia 2014 Opublikowano 15 Grudnia 2014 (edytowane) D4NTE przed 18-tą pod SHELLem na Herberta. Skręcałem obok w lewo ale taki zapatrzony aż się zapali zielone, że nawet nie zauważył.... Pozdro Edytowane 15 Grudnia 2014 przez BrunoNH
OGr Opublikowano 15 Grudnia 2014 Opublikowano 15 Grudnia 2014 D4NTE przed 18-tą pod SHELLem na Herberta. Skręcałem obok w lewo ale taki zapatrzony aż się zapali zielone, że nawet nie zauważył.... Pozdro Skupiony kolego, skupiony ;-) Naciapane z kanalu...
BrunoNH Opublikowano 15 Grudnia 2014 Opublikowano 15 Grudnia 2014 D4NTE przed 18-tą pod SHELLem na Herberta. Skręcałem obok w lewo ale taki zapatrzony aż się zapali zielone, że nawet nie zauważył.... Pozdro Skupiony kolego, skupiony ;-) Naciapane z kanalu... Jak te babcie na pasach... do biegu, gotowi, START !!!
miodzio Opublikowano 15 Grudnia 2014 Opublikowano 15 Grudnia 2014 Dziś ok 17 na Mogilskiej Avant B6 KMY na klubowych ramkach
D4NTE Opublikowano 15 Grudnia 2014 Opublikowano 15 Grudnia 2014 D4NTE przed 18-tą pod SHELLem na Herberta. Skręcałem obok w lewo ale taki zapatrzony aż się zapali zielone, że nawet nie zauważył.... Pozdro zamyślony...bo spieszyłem się...a tu jak na złość wszystko stało :-P
Rekomendowane odpowiedzi