Adik Opublikowano 22 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2015 Dzis koło lotniska Balice wypatrzyłem niebieskiego avanta pana Wąskiego bez relingów to całkiem inne auto... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fantowski Opublikowano 22 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2015 Na Pana to trzeba mieć wygląd i pieniądze ??? ? Chyba ze powiesz starszego Pana ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SharkS Opublikowano 23 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2015 Pozdro dla kierownika A4 B5 sedan rej Tka na ramkach klubowych na sołtysowskiej ok 12 :30...trąbiłem dwa razy ale niewiem czy zajarzyłes o co chodzi wydaje mi się że widziałem ciebie tez pare dni koło Obi na bora co mnie nie zauważyłes...Czyżby Kularesko? ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 23 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2015 Dziś jakoś przed 20 czarne b8 KR....NC(ramki klubowe) na Zakopiance. Skręciłeś w lewo w stronę trapez carbo. Stałem za Tobą, mrugnąłem Ci długimi. Cuber? pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KULARESKO Opublikowano 23 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2015 (edytowane) Pozdro dla kierownika A4 B5 sedan rej Tka na ramkach klubowych na sołtysowskiej ok 12 :30...trąbiłem dwa razy ale niewiem czy zajarzyłes o co chodzi wydaje mi się że widziałem ciebie tez pare dni koło Obi na bora co mnie nie zauważyłes...Czyżby Kularesko? ? Haha dokładnie Słyszałem jak trąbiłeś ale dopiero jak wyjechałem i zauważyłem,że OOOO to skapnąłem się o co chodzi Pozdrawiam :hi: Edytowane 23 Stycznia 2015 przez KULARESKO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wąski Opublikowano 24 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2015 Dzis koło lotniska Balice wypatrzyłem niebieskiego avanta pana Wąskiego bez relingów to całkiem inne auto... czym jechałeś ? Na Pana to trzeba mieć wygląd i pieniądze Chyba ze powiesz starszego Pana no BA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 24 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2015 B7 Srebrny Avant z trumną na dachu dziś ok 12-15 Powstańców Śląskich , pozdro dla Kierownika Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
remus_kraków Opublikowano 24 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2015 B7 Srebrny Avant z trumną na dachu dziś ok 12-15 Powstańców Śląskich , pozdro dla Kierownika To ja. Pozdrowionka Cuber. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 24 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 24 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2015 Pozdro dla kierownika A4 B5 sedan rej Tka na ramkach klubowych na sołtysowskiej ok 12 :30...trąbiłem dwa razy ale niewiem czy zajarzyłes o co chodzi wydaje mi się że widziałem ciebie tez pare dni koło Obi na bora co mnie nie zauważyłes...Czyżby Kularesko? ? Z tymże kolegą prawdopodobnie robiłem małego skilla na Bora Komorowskiego 2-3 dni temu wieczorem ok 23:00 i się mnie zapytał jaki mam silnik w A4ce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KULARESKO Opublikowano 24 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2015 Pozdro dla kierownika A4 B5 sedan rej Tka na ramkach klubowych na sołtysowskiej ok 12 :30...trąbiłem dwa razy ale niewiem czy zajarzyłes o co chodzi wydaje mi się że widziałem ciebie tez pare dni koło Obi na bora co mnie nie zauważyłes...Czyżby Kularesko? ? Z tymże kolegą prawdopodobnie robiłem małego skilla na Bora Komorowskiego 2-3 dni temu wieczorem ok 23:00 i się mnie zapytał jaki mam silnik w A4ce Zgadza się 1.6 nie nadaje się do startu spod świateł bo gubi trakcję :decayed: btw fura kot Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adik Opublikowano 24 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2015 (edytowane) Dzis koło lotniska Balice wypatrzyłem niebieskiego avanta pana Wąskiego bez relingów to całkiem inne auto... czym jechałeś ? Na Pana to trzeba mieć wygląd i pieniądze Chyba ze powiesz starszego Pana no BA Jechałem Fordem Transitem także nie miałeś szans wypatrzyć klubowicza A4 Edytowane 24 Stycznia 2015 przez Adik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BrunoNH Opublikowano 27 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2015 (edytowane) Przed chwila tj godz 23 czarne B7 na shellu blachy KR1E909 kto to ? Edytowane 2 Lutego 2015 przez BrunoNH Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ruks Opublikowano 28 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2015 Ciemne B5 sedan skręca jace w Wąwozową chwile przed ósmą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fugi Opublikowano 28 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2015 (edytowane) Już kilka razy widziane, ale dziś się przyjrzałem dokładnie. Czarne b6 avant, felgi avus, KR***TY(Niemiec Płakał Jak Sprzedawał hehe:p) ramki klubowe i wlepa a4klub. Widziane na zajezdni Podgórze. Pracujemy chyba w jednej firmie;) Pozdrawiam Edytowane 28 Stycznia 2015 przez Fugi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek70 Opublikowano 28 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2015 Dzisiaj na Andersa. Ciemny avant b6 -KRA 52531. Stało przy Mlecznym. Pozdrowienia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grigori Opublikowano 5 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2015 czasami widuje niektóre z Waszych aut na mieście Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adik Opublikowano 5 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2015 czasami widuje niektóre z Waszych aut na mieście Pozdrawiam.Witamy Jakiego koloru masz ta eSke? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fugi Opublikowano 5 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2015 (edytowane) Dziś widziałem zielone b5 na Wielickiej z klubowymi ramkami KR...TU. Stało sobie w pobliżu sklepu z częściami do Iveco. pozdr Edytowane 5 Lutego 2015 przez Fugi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grigori Opublikowano 5 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2015 czasami widuje niektóre z Waszych aut na mieście Pozdrawiam.WitamyJakiego koloru masz ta eSke? Czarny grafit na tylnej klapie dwie naklejki z Policjantami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi