Cuber Opublikowano 13 Lipca 2015 Opublikowano 13 Lipca 2015 Czarna A6 mi mrugnęła na Księcia Józefa przed 10. Cuber? Sent from my iPhone using Tapatalk Nie
werbel Opublikowano 13 Lipca 2015 Opublikowano 13 Lipca 2015 No to nie wiem za co mi mrugali. Sent from my iPhone using Tapatalk
krzysiek_92 Opublikowano 15 Lipca 2015 Opublikowano 15 Lipca 2015 Dzisiaj około 14, parking na rondzie w Miechowie czarny avant Fajne masz kolego lampy z przodu a i naklejka na zderzaku też spoko
maroo1991 Opublikowano 15 Lipca 2015 Opublikowano 15 Lipca 2015 SharkS widziany podczas wyjazdu z PMPL
SharkS Opublikowano 15 Lipca 2015 Opublikowano 15 Lipca 2015 SharkS widziany podczas wyjazdu z PMPL Właśnie widziałem za mną było jakieś Audi ale nie byłem pewien czy to Ty Pozdro
PJ3 Opublikowano 21 Lipca 2015 Opublikowano 21 Lipca 2015 Dzisiaj, 10.45, wjazd na obwodnicę od Zakopianki. Czarny sedan b6. Pozdro dla kierownika. Ps. Pisał chyba sms'a, bo jechał 25 km/h[emoji12] Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk B6. Namierzona przez Krakusa w Wwie pod Ibisem na al. Solidarności:-) Pozdro dla kierownika! Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Przed chwilą, b6 avant czarny, pod Carefour Zakopianka. Szalik Polski z tyłu[emoji1] Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
BrunoNH Opublikowano 24 Lipca 2015 Opublikowano 24 Lipca 2015 (edytowane) Dziś ok. 6:30 Lolo-KrK stał bezpośrednio za mną na światłach przed skrzyżowaniem z Andersa. Mrugałem awaryjkami patrząc w lusterko ale zero odzewu. Mam srebrne klubowe ramki i pewnie nie zjarzył Potem ja w prawo a Lolo prosto i tyle go widzieli.... Wypatrywałem go jeszcze na Al. Róż ale nie było... Edytowane 24 Lipca 2015 przez BrunoNH
Lolo-Krk Opublikowano 24 Lipca 2015 Opublikowano 24 Lipca 2015 Dziś ok. 6:30 Lolo-KrK stał bezpośrednio za mną na światłach przed skrzyżowaniem z Andersa. Mrugałem awaryjkami patrząc w lusterko ale zero odzewu. Mam srebrne klubowe ramki i pewnie nie zjarzył Potem ja w prawo a Lolo prosto i tyle go widzieli.... Wypatrywałem go jeszcze na Al. Róż ale nie było...Oj bruno bruno:-) dawałeś awaryjkami a ja długimi, miałem trąbnąą ale myślałem że widziałeś :-) później jak sie zrównaliśmy to patrzyłem na ciebie i machałem ręką-co jak co ale ciebie wszedzie poznam :-) dziś jechałem na zielone dlatego nie było mnie na al róż, trzeba by wkońcu na jakąś pianke iść:-)
BrunoNH Opublikowano 24 Lipca 2015 Opublikowano 24 Lipca 2015 (edytowane) Dziś ok. 6:30 Lolo-KrK stał bezpośrednio za mną na światłach przed skrzyżowaniem z Andersa. Mrugałem awaryjkami patrząc w lusterko ale zero odzewu. Mam srebrne klubowe ramki i pewnie nie zjarzył Potem ja w prawo a Lolo prosto i tyle go widzieli.... Wypatrywałem go jeszcze na Al. Róż ale nie było...Oj bruno bruno:-) dawałeś awaryjkami a ja długimi, miałem trąbnąą ale myślałem że widziałeś :-) później jak sie zrównaliśmy to patrzyłem na ciebie i machałem ręką-co jak co ale ciebie wszedzie poznam :-) dziś jechałem na zielone dlatego nie było mnie na al róż, trzeba by wkońcu na jakąś pianke iść:-) Popieram wniosek Stałeś za mną tak blisko, że nie widziałem świateł ale to 6:30 rano i po 12h byłem więc nie czaiłem bazy Przyznaj się po bacie poznałeś Inni mnie nie poznają przez srebrne ramki, tyle już klubowych mijałem i nikt nie machał, nie pozdrawiał Edytowane 24 Lipca 2015 przez BrunoNH
Lolo-Krk Opublikowano 25 Lipca 2015 Opublikowano 25 Lipca 2015 Dziś ok. 6:30 Lolo-KrK stał bezpośrednio za mną na światłach przed skrzyżowaniem z Andersa. Mrugałem awaryjkami patrząc w lusterko ale zero odzewu. Mam srebrne klubowe ramki i pewnie nie zjarzył Potem ja w prawo a Lolo prosto i tyle go widzieli.... Wypatrywałem go jeszcze na Al. Róż ale nie było...Oj bruno bruno:-) dawałeś awaryjkami a ja długimi, miałem trąbnąą ale myślałem że widziałeś :-) później jak sie zrównaliśmy to patrzyłem na ciebie i machałem ręką-co jak co ale ciebie wszedzie poznam :-) dziś jechałem na zielone dlatego nie było mnie na al róż, trzeba by wkońcu na jakąś pianke iść:-) Popieram wniosek Stałeś za mną tak blisko, że nie widziałem świateł ale to 6:30 rano i po 12h byłem więc nie czaiłem bazy Przyznaj się po bacie poznałeś Inni mnie nie poznają przez srebrne ramki, tyle już klubowych mijałem i nikt nie machał, nie pozdrawiał Może i po bacie :-) ale tak blisko siebie mieszkamy że niema możliwości na siebie nie wpaść :-) ja też wracałem z roboty tylko że po 15h dramatycznie się wraca po tylu godzinach,ja zawsze włanczam sobie muze na pół full żeby się pobudzić :-)
kicaj112 Opublikowano 25 Lipca 2015 Opublikowano 25 Lipca 2015 Pozdrawiam kierownika z czarnej b6 sedan na klubowych ramkach. Przejeżdżałeś przed chwilą przez brzesko obok pizzeri Bell
BrunoNH Opublikowano 26 Lipca 2015 Opublikowano 26 Lipca 2015 Dziś ok. 6:30 Lolo-KrK stał bezpośrednio za mną na światłach przed skrzyżowaniem z Andersa. Mrugałem awaryjkami patrząc w lusterko ale zero odzewu. Mam srebrne klubowe ramki i pewnie nie zjarzył Potem ja w prawo a Lolo prosto i tyle go widzieli.... Wypatrywałem go jeszcze na Al. Róż ale nie było...Oj bruno bruno:-) dawałeś awaryjkami a ja długimi, miałem trąbnąą ale myślałem że widziałeś :-) później jak sie zrównaliśmy to patrzyłem na ciebie i machałem ręką-co jak co ale ciebie wszedzie poznam :-) dziś jechałem na zielone dlatego nie było mnie na al róż, trzeba by wkońcu na jakąś pianke iść:-) Popieram wniosek Stałeś za mną tak blisko, że nie widziałem świateł ale to 6:30 rano i po 12h byłem więc nie czaiłem bazy Przyznaj się po bacie poznałeś Inni mnie nie poznają przez srebrne ramki, tyle już klubowych mijałem i nikt nie machał, nie pozdrawiał Może i po bacie :-) ale tak blisko siebie mieszkamy że niema możliwości na siebie nie wpaść :-) ja też wracałem z roboty tylko że po 15h dramatycznie się wraca po tylu godzinach,ja zawsze włanczam sobie muze na pół full żeby się pobudzić :-) O tej godzinie to jeszcze spoko bo korków niema, gorzej jest przed 7 i po jak człowiek zasypia za kółkiem...
Czary Opublikowano 30 Lipca 2015 Opublikowano 30 Lipca 2015 Czarna A4 B7 mocna gleba i koło puszczałem pod McDonalnd w Oświęcimiu SK 999GC
-RamzeS- Opublikowano 31 Lipca 2015 Opublikowano 31 Lipca 2015 Lolo często cie widzę pod Rometem na czyżyńskim :-) skutery sprzedajesz?
Lolo-Krk Opublikowano 31 Lipca 2015 Opublikowano 31 Lipca 2015 Lolo często cie widzę pod Rometem na czyżyńskim :-) skutery sprzedajesz?Niestety nie:-) wpadam na budowe co 3-4 dni na magazyn z materiałami itd
jacek70 Opublikowano 31 Lipca 2015 Opublikowano 31 Lipca 2015 (edytowane) Pozdrawiam kierownika pięknej czarnej na ślicznej feldze . Zapakowana na rondzie Czyżyńskim. Pozdrowienia dla kierowniczki czarnego sedana b5 KRA 3358A .Widziana na parkingu Carrefour. Parking Plaza. Śliczna bestia KR 9C767. Pozdrowionko. Edytowane 31 Lipca 2015 przez jacek70
Lolo-Krk Opublikowano 31 Lipca 2015 Opublikowano 31 Lipca 2015 Pozdrawiam kierownika pięknej czarnej na ślicznej feldze . Zapakowana na rondzie Czyżyńskim. Pozdrowienia dla kierowniczki czarnego sedana b5 KRA 3358A .Widziana na parkingu Carrefour. Parking Plaza. Śliczna bestia KR 9C767. Pozdrowionko. Czarnula z ronda moja :-) ale czy taka piękna :-) 2 tygodnie myjni nie widziała :-)
jacek70 Opublikowano 31 Lipca 2015 Opublikowano 31 Lipca 2015 Pozdrawiam kierownika pięknej czarnej na ślicznej feldze . Zapakowana na rondzie Czyżyńskim. Pozdrowienia dla kierowniczki czarnego sedana b5 KRA 3358A .Widziana na parkingu Carrefour. Parking Plaza. Śliczna bestia KR 9C767. Pozdrowionko. Czarnula z ronda moja :-) ale czy taka piękna :-) 2 tygodnie myjni nie widziała :-) Pozdrawiam kierownika pięknej czarnej na ślicznej feldze . Zapakowana na rondzie Czyżyńskim. Pozdrowienia dla kierowniczki czarnego sedana b5 KRA 3358A .Widziana na parkingu Carrefour. Parking Plaza. Śliczna bestia KR 9C767. Pozdrowionko. Czarnula z ronda moja :-) ale czy taka piękna :-) 2 tygodnie myjni nie widziała :-)Felga robi robotę , a brudu nie widziałem bo to był moment.
Lolo-Krk Opublikowano 31 Lipca 2015 Opublikowano 31 Lipca 2015 Pozdrawiam kierownika pięknej czarnej na ślicznej feldze . Zapakowana na rondzie Czyżyńskim. Pozdrowienia dla kierowniczki czarnego sedana b5 KRA 3358A .Widziana na parkingu Carrefour. Parking Plaza. Śliczna bestia KR 9C767. Pozdrowionko. Czarnula z ronda moja :-) ale czy taka piękna :-) 2 tygodnie myjni nie widziała :-) Pozdrawiam kierownika pięknej czarnej na ślicznej feldze . Zapakowana na rondzie Czyżyńskim. Pozdrowienia dla kierowniczki czarnego sedana b5 KRA 3358A .Widziana na parkingu Carrefour. Parking Plaza. Śliczna bestia KR 9C767. Pozdrowionko. Czarnula z ronda moja :-) ale czy taka piękna :-) 2 tygodnie myjni nie widziała :-)Felga robi robotę , a brudu nie widziałem bo to był moment.Dzieki :-)
Rekomendowane odpowiedzi