ozi_wells Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2009 OZI just kidding wiem ja też Ozi tym razem nie w Audi a BMW - Ozi niezła furka , dziś ul. Zakopiańska na Orlenie W sensie ze Ozi juz nie jest naszym kolega?? BMW było pozyczone na czas naprawy, a kolega kerczi to nie tylko samochód Wczoraj BOSERON na orlenie na zakopiance przyjechał z interwencją na kogucie , no i wczoraj PABLO razem z AGĄ mumumu w Tawie na kaziku Ozi ty nas coś za często widujesz ostatnio :gwizdanie: Ozi z dwiema koleżankami w TAAWIE no to nie moja wina ze tak wypada [br]Dopisany: 14 Kwiecień 2009, 19:39_________________________________________________ok 15 na ul. Mogilskiej auto OGRA pod budynkiem chyba lotosa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość TrueOgre Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2009 ok 15 na ul. Mogilskiej auto OGRA pod budynkiem chyba lotosa. dokładnie, trzeba było wpaść na kawę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarko Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Ozi ty nas coś za często widujesz ostatnio :gwizdanie: Bo Ozi się po mieście lansuje i dobrze rozgląda [br]Dopisany: 14 Kwiecień 2009, 22:06_________________________________________________Pepax kilka minut temu na stoisku mięsnym w sklepie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Trzeniu Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2009 m.czekaj na Westerplatte , 9:10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozi_wells Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2009 OGR na moscie debnickim w strone ronda grunwaldzkiego ok 12:15 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mczekaj5 Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Dobrze Trzeniu potwierdzam wracałem z Radissona ze śniadanka na Oświecenia:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość TrueOgre Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2009 OGR na moscie debnickim w strone ronda grunwaldzkiego ok 12:15 Ogr to dziś pół Krk zjeździł, aż dziwne że tylko Ozi mnie widział Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kr54321 Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2009 ok 12 na drodze w kierunku Nowego Brzeska minąłem się z czarnym avantem B7 - to chyba był KERCZI Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaco124 Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Dzis w Krakowie pod hotelem Park Inn na numerach WR stało Audi A4 B6 1.9TDI.. kto to?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarko Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Dzis w Krakowie pod hotelem Park Inn na numerach WR stało Audi A4 B6 1.9TDI.. kto to?? są dwie opcje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość TrueOgre Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Dzis w Krakowie pod hotelem Park Inn na numerach WR stało Audi A4 B6 1.9TDI.. kto to?? są dwie opcje 3 opcje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KiniaJ Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Dzis w Krakowie pod hotelem Park Inn na numerach WR stało Audi A4 B6 1.9TDI.. kto to?? są dwie opcje 3 opcje 3? hmm to kto oprocz mnie i Michala (mczekaj) ma takie blachy? (a btw to byl Michal, ja tam nie dojechalam ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość TrueOgre Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2009 nie zauważyłem że chodzi o WR, mój błąd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarko Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2009 nie zauważyłem że chodzi o WR, mój błąd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wąski Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Cuber - Kepasa -Ogr -Trzeniu i .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość TrueOgre Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Cuber - Kepasa -Ogr -Trzeniu i .... ta ruda ..... :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wąski Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Cuber - Kepasa -Ogr -Trzeniu i .... ta ruda ..... :gwizdanie: Kasia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość TrueOgre Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Cuber - Kepasa -Ogr -Trzeniu i .... ta ruda ..... :gwizdanie: Kasia :naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Przemo111 Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Avant B6 KR88CM pozdrawiam godzina 13.40 - Opolska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2009 TrueOgre jakieś 2-3 dni temu na mogilskiej po 8:00 rano :?: :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi