Arbam Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Siema Panowie, Jednak felga 18" i żona to nienajlepsze połączenie. Muszę pomalować rant w jaśniejszy kolor bo na tym znac wszystkie odpryski a po 2 tyg użytkowania krawężnik dzis żonie nie wybaczył błędu a ja sie gotuje. Myślicie ze ranty bedą ok pomalowane na srebrny albo jakis inny jasny? Bo całych felg nie chce malować bo dopiero wtopilem kasę w malowanie... Moze ktoś ma program którym by zrobił wizualizacje albo widział podobne felgi w takich kolorach.
Fido Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Wtopiłeś kasę w malowanie a i tak nie wygląda to najlepiej. Moim zdaniem za ciemno. To już wolałbym srebrne całe.
Arbam Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Autor Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Ok to Twoje zdanie a na temat możesz?
Fido Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Mówisz sam rant ? Hmmmm. Szczerze powiem to nie wiem jak jasny (srebrny) rant będzie prezentował z ciemnym środkiem. Takiego połączenia jeszcze nie widziałem. to Twoje zdanie Tak, to tylko moje zdanie i wcale nie musisz się z nim zgadzać. Po prostu są gusta i guściki
Arbam Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Autor Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Pomyślałem jeszcze żeby pomalować cały front felgi bez wnętrza na jasny kolor, srebro, może coś z tego wyjdzie...
Gniady Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Nie masz typowego rantu i trudno będzie znależć miejsce odcięcia lakieru żeby wyglądało to ciekawie moim zdaniem.
Arbam Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Autor Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Jutro jade do lakierniku zobaczymy co powie.
Ans Opublikowano 11 Kwietnia 2014 Opublikowano 11 Kwietnia 2014 i co powiedział ? mam czarne Ronale z obdartymi rantami i nie wiem po prostu czy nie walne ich Hammeritem ---------- Post dopisany at 14:45 ---------- Poprzedni post napisany at 14:44 ---------- w miejscach uszczerbku oczywiście
Arbam Opublikowano 11 Kwietnia 2014 Autor Opublikowano 11 Kwietnia 2014 Tak wlasnie powiedział, ze nie ma sensu tego proszkowo malować bo to rant który zawsze bedzie dojeżdżany. Papierem pojechać otarcia i z mieszalni farbę kupic, porobić zaprawki i tyle. Uroki rantu na dużym kole i niskim profilu ?
Rekomendowane odpowiedzi