darekef81 Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Witam Nabyłem A5 na koniec roku,uszkodzone bo szukałem bazy na przeróbkę na 2012 Rok 2008, sprowadzone ze Szwajcarii w lipcu 2013. Silnik 1.8TFSI przebieg 113 tys. Wyposażenie - S-line pełny zewnętrzny i wewnętrzny - B&O MMI 2G HIGH - klima 3 strefowa - Audi parking System przód i tył - Audi Music Interface - Alu 18 jeszcze na zimie hmm chyba z takich ważniejszych rzeczy;) Mody przeprowadzone - Przód i tyl na lift 2012 - zderzak przedni S5 2012 który jest naprawdę kozacki:)) - w Szwajcarii zrobiony chip i wydech,muszę się przejechać na hamownie do ZG ile tam tak dokładnie doszło i sprawdzić wydech pod spodem. Brzmienie jest naprawdę ok,napisze jak będę coś więcej wiedział, Planowane mody -ciemne szyby wszystkie - alu 19 lub 20 raczej Rotory bo wyglądają mega dobrze do białego to tak na teraz Jestem naprawdę zadowolony z auta,jest z czego sie odepchnąć idzie napewno lepiej niż poprzednie Ojca 1.8T a4 2004 Oto jak wygląda
Kaju77 Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Pięknie jej w tej bieli, jednak nigdy nie przemawiały do mnie czarne felgi(mowa o tych na aucie) :what:graty zakupu i bezawaryjności:thumbup:
darekef81 Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Autor Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Dzieki:) one sa w graficie aparat je tak przyciemnił,dodałem jeszcze 2 zdjęcia na których to widać niestety zaczyna mi sie pojawiać sporadycznie błąd p2015 i niezrozumiałym sygnale na czujniku,elektryk mówił ze klapy sa jeszcze w dobrym stanie,może kwestia przeczyszczenia ale to osobny temat. Przyznam się ze jestem zakochany w tym aucie:D
Kaju77 Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Opublikowano 7 Kwietnia 2014 OOOO ryje łep...nie jesteś jedyny, który tego doświadczył
pocas Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Dzieki:) one sa w graficie aparat je tak przyciemnił,dodałem jeszcze 2 zdjęcia na których to widać niestety zaczyna mi sie pojawiać sporadycznie błąd p2015 i niezrozumiałym sygnale na czujniku,elektryk mówił ze klapy sa jeszcze w dobrym stanie,może kwestia przeczyszczenia ale to osobny temat. Przyznam się ze jestem zakochany w tym aucie:D Bład EPC? Masz jakiś niefabryczny dolot?
darekef81 Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Autor Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Nie tylko check engine sie zapala i co ciekawe samo gaśnie nieraz, nie tylko wydech zmieniony
Nowak_zg Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Opublikowano 8 Kwietnia 2014 jak mieszkasz w wolsztynie to juz lepiej pojedz do poznania gdzies na hamownie niz do zg
darekef81 Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Autor Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Mówisz ze ta w ZG nie jest zbyt dobra? Jak zawyża to pół biedy;p
darekef81 Opublikowano 12 Maja 2014 Autor Opublikowano 12 Maja 2014 Bedzie duzo A5 w tym roku na zlocie:)) ---------- Post dopisany 12-05-2014 at 13:45 ---------- Poprzedni post napisany 20-04-2014 at 14:44 ---------- Dzis bylem w serwisie i przy okazji dowiedzialem sie mam chipa ABT Tuning odnotowany w historii auta,czyli wedlug oferty ABT moc wynosi aktualnie 210KM;)
mojeA4 Opublikowano 12 Maja 2014 Opublikowano 12 Maja 2014 Duża różnica na plus, wygląd polifta powala, te światła naprawdę wyszły im pięknie z przodu Chwile pojezdzilem a4 nowa, robi to wrażenie, tym bardziej w nocy, na pewno lepsze niz te moje slaboswiecace ringi
Wojtek_A4 Opublikowano 21 Maja 2014 Opublikowano 21 Maja 2014 Dobrze wyglada:wink: co trzeba dokladnie wymienic podczas zmiany na polifta?
darekef81 Opublikowano 25 Maja 2014 Autor Opublikowano 25 Maja 2014 Oj jest dosyc gruba rzezba koszt kolo12 tys tak Ci powiem,jak masz uszkodzony to jak najbardziej wskazane;)
Rekomendowane odpowiedzi