przemo v6 Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Witam mam pyt.w warsztacie powiedzieli ze moj rozrusznik robi zwarcie ( raz odpala 1 a niekiedy rozladuje aku) a czy ma to zaleznosc jakos do pompy bo troszke mi wonia ropka i troche dymi na czarno przy szybszym dodaniu gazu
przemo v6 Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Autor Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Czy ma ten rozrusznik jakas zaleznosc do tego ze mi zalatuje ropa obok auta i troche przydymi jak dam mu szybciej w gaz ? ---------- Post dopisany at 19:22 ---------- Poprzedni post napisany at 19:19 ---------- Wczesniej szczelil mi przewod paliwowy i polalo sie troche po silniku ale byl puzniej myty
Fido Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Opublikowano 10 Kwietnia 2014 A co ma rozrusznik do pompy paliwa ??? Kolego nic. To dwa oddzielnie zespoły lub układy (nazwa do wyboru). 1.Zrób rozrusznik (napraw) 2.Poszukaj nieszczelności w układzie paliwowym i umyj silnik. 3.Zrób kompletne logi i wrzuć do odpowiedniego działu na tym forum.
przemo v6 Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Autor Opublikowano 10 Kwietnia 2014 W sumie racja ogarnr rozrusznik i umyje jeszcze raz silnik ---------- Post dopisany at 20:07 ---------- Poprzedni post napisany at 20:05 ---------- A i 4 świeczki zarowe do wym. A tak to komp. Nic nie pokazal ---------- Post dopisany at 20:10 ---------- Poprzedni post napisany at 20:07 ---------- A jezeli chodzi o rozrusznik ze robi zwarcie to automat do wym.'czy cos wiecej?
Fido Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Rozruchator do speca i sprawdzi. Tak na odległość to można gdybać.
Rekomendowane odpowiedzi