Ever Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Siema, 2.6 ośka 95 rok z podtlenkiem LPG Wyposażenie: -klima -2x air bag -2x elektryczne szyby i lusterka -podgrzewana tylna szyba -dzielona tylna kanapa -klamki w kolorze Mody: -pół kubełki -boczki w skórze -podłokietnik -kierownica trójramienna -aluramki -grill polift (ramka w czarny mat) -lampy polift (czarny środek) -gwint KW -xenon 6000K -wszystkie lampki LED -17" kute z D2 235/45/17 Do zrobienia: -czarny dach -polerka -zmiana dekorów -flat fives lub inne ciekawe 18" Foty:
Ever Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Autor Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Są jakie opony będą dobrze leżeć na takiej feldze? myślę nad 215/45
Daniel871 Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Po co Ci czarny dach na ciemnym kolorze? Nie bedzie go zbyt widac. Ogolnie ladnie sie prezentuje.
Ever Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Autor Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Purchle mam na dachu i zamiast malować nakleiłbym folie po zabezpieczeniu tego
Danny Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Ładne, ale nie wiem czy nie lepiej było by dać Lampy z przodu w ori kolorze:) plus grill z polifta:cygaro:
Marc!n Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Jak dasz węższą i niższą oponę oraz potraktujesz polerką felgi to będzie o wiele lepiej Nie ma fot tyłu ale jak masz lampy z przedlifta to zmieniaj czym prędzej. Pół kubły w skórze?
Ever Opublikowano 1 Maja 2014 Autor Opublikowano 1 Maja 2014 Grill jest z polifta, tylko z czarnym rantem, tak samo jak i lampy z czarnym wnętrzem, kwestia gustu. Lampy z tyłu 1 lift a polerkę tych odpuszczam, przymierzam się do flat five
Rekomendowane odpowiedzi