wojtek459 Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Mam zamiar kupić drugi samochód i wpadła mi w oko ta vectra. Jak spisują się te silniki 2.2 DTi No i ma duży przebieg 245 tys. warta jest uwagi
POWER-KRIS Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Nie. Kolega chyba jeszcze nie miał Opla jak widzę. Opla w dieselu się nie kupuje. Swoją drogą ma 125 koni a chodzi jak 90 Audi. http://forum.vectraklub.pl/index.php/topic/18617-22-dti-125-koni/ Zrobisz co zechcesz ale miałem astre w dieselu a brat 4 Vectry. Na B tylko korozja go meczyla a w C wszystko. Teraz ma Insignie 1.9 z fiatem pod macha bo juz diesla Opla w życiu nie kupi. Ale usadny jest bo 8 lat na Opla sadzi joby i dalej kupuje. Teraz go meczy jakiś popychacz od zmiennego dolotu konstrukcyjna masakra i ciągle spada a nowej brak w ofercie i wtryski. Ciekawi mnie czy kupi 6 Opla. ;-) CENY AUT W DANYM ROCZNIKU MÓWIĄ SAME CO WARTO A CO MIJAĆ ;-)
swiezak84 Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Opublikowano 18 Kwietnia 2014 tez sie zastanawiałem nad vectra z tym silnikiem... ale poczytałem troche w gazetach i w necie i chyba nie warto....
jedrekx Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Opublikowano 18 Kwietnia 2014 miałem Vectrę C z 2.2DTI. ogólnie niezłe auto, chodziło jak traktor. często zapychał się EGR, przy przebiegu 280 tys poszła pompa wtryskowa.. koszt straszny! VC to fajne auto, ale.. poszukaj z innym silnikiem.
izka7878 Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Moj serdeczny kolega ma taka Vectre. Kupil to 3 lata temu i po miesiacu padla pompa:facepalm: Zrobil i do dzisiejszego dnia spokoj. Mechanicznie auto ok ale "ruda" to zjada na maxa.
jedrekx Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Opublikowano 18 Kwietnia 2014 moja się trzymała jako tako.. sprzedawałem 2 lata temu i ani ogniska rdzy nie było. z tym, że auto w 100% bezwypadkowe było
Banan Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Vectra C i rdza? Rodzice mają polifta i ani grama. Prędzej Vectra B w niej też były te silniki - tą rdza wpierdziela jak paczkę dropsów
adrianus Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Opublikowano 20 Kwietnia 2014 znajomy ma vectre c sprzed liftu i masakra, rdza az chrupie. z kolei sasiad ma ładna vectre c gts po lifcie i wyglada jak talalala:)
Dev Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Opublikowano 20 Kwietnia 2014 ....jstwo nie auto, szkoda nerwów na grata, o kasie nawet nie mówie
Rekomendowane odpowiedzi