mawek Opublikowano 7 Stycznia 2007 Opublikowano 7 Stycznia 2007 Mam tylko kluczyk serwisowy do otwierania A4. Taką kupiłem. Wiem że nie otworze nim bagażnika. Mam alarm, to nim otwieram wszystko. Myślę że ten kluczyk tez posiada pewnie zatopione w plastiku "cuś" co powoduje dezaktywację immo. Jest na nim taki mały wklęsły kwadrat ok 3x3 mm. Czy to to? Jak dorobić jeszcze jeden, nie mam też paska kodowego. Ile to kosztuje? Czy jest możliwe że skoro jest alarm to ktoś kto go zakładał obszedł immo a jeżeli nie, to czy da się to zrobić. Kontrolka immo zaświeca się przy zapłonie i gaśnie tak jak trzeba.
alfuta Opublikowano 7 Stycznia 2007 Opublikowano 7 Stycznia 2007 każdy kluczyk ma imo a alrm dokladany, z imo nie ma nic wspólnego, dorobić kluczy można, ile tylko chcesz - ważne za ile Ci to zrobią. Przerabiałem niedawno ten temat http://www.a4-klub.pl/forum/viewtopic.php?t=919, bylem u takich magików co zczytują kod z klucza w warsztacie bez podpinania do auta - i mogą dorobić imo do każdego klucza - ważne ile za to wezmą - a rozpiętość cen jest ooooooo......
mawek Opublikowano 7 Stycznia 2007 Autor Opublikowano 7 Stycznia 2007 alfuta, dzięki za odp. i linka do tematu. :one:
szogun0 Opublikowano 8 Stycznia 2007 Opublikowano 8 Stycznia 2007 W Rzeszowie w L'Eclercu dorobi ci gość na poczekaniu kluczyk. Będzie to klon, czyli kopia starego. Koszt 100-150 zł.
alfuta Opublikowano 8 Stycznia 2007 Opublikowano 8 Stycznia 2007 W Rzeszowie w L'Eclercu dorobi ci gość na poczekaniu kluczyk. Będzie to klon, czyli kopia starego. Koszt 100-150 zł. 100-150, ale za co ? czyj klucz ?, i czy imo też zrobione ? :?:
Wihajster Opublikowano 8 Stycznia 2007 Opublikowano 8 Stycznia 2007 W Rzeszowie w L'Eclercu dorobi ci gość na poczekaniu kluczyk. Będzie to klon, czyli kopia starego. Koszt 100-150 zł. 100-150, ale za co ? czyj klucz ?, i czy imo też zrobione ? :?: imo zrobione napewno ale to do klucza ze stalym imo :one:
alfuta Opublikowano 8 Stycznia 2007 Opublikowano 8 Stycznia 2007 W Rzeszowie w L'Eclercu dorobi ci gość na poczekaniu kluczyk. Będzie to klon, czyli kopia starego. Koszt 100-150 zł. 100-150, ale za co ? czyj klucz ?, i czy imo też zrobione ? :?: imo zrobione napewno ale to do klucza ze stalym imo :one: czyli "crypto 48" jednorazowego zaprogramowania - ale z tego co wiem to do strszych modeli nie pasuje :/ w nowych kluczykach właśnie takie są, i dlatego musiałem przełożyć imo ze starego klucza
szogun0 Opublikowano 8 Stycznia 2007 Opublikowano 8 Stycznia 2007 W Rzeszowie w L'Eclercu dorobi ci gość na poczekaniu kluczyk. Będzie to klon, czyli kopia starego. Koszt 100-150 zł. 100-150, ale za co ? czyj klucz ?, i czy imo też zrobione ? :?: Odpowiedź była dla Mawek-a. Skoro jest z Dębicy, to ma raptem niecałe 50 km. I sądząc po jego podpisie ma a4 z 1995 r., czyli stały kod.
Rekomendowane odpowiedzi