kondri Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Witam. Poszukuję uszczelki, która znajduje się pod komputerem. Wlewa mi się woda do kabiny i prawdopodobnie to uszkodzona uszczelka jest przyczyną problemu. Z góry dzięki za pomoc.
seban-serwis Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Opublikowano 19 Kwietnia 2014 8D1 907 619 numer uszczelki około 13 zł w serwisie
KUBAS2012 Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Opublikowano 20 Kwietnia 2014 A sprawdzałeś czy komp w ogóle jest dokręcony ? Mi tez woda lała się po kablach bo była lewa śruba luźna, dokręciłam i jest git
cptolgierd Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Ja mam na to sposób - podniesienie komputera, wyczyszczenie go i zalanie klejem do szyb. Tak samo miejsce, w którym idzie przewód do otwierania maski. I problem zażegnany. Dobrze wysusz wykładzinę bo w zimę będziesz miał problem z wilgocią w samochodzie, najlepszym sposobem jest wyciągnięcie całej i wystawienie na słońce (tam jest gruba gąbka)
Radek91 Opublikowano 11 Października 2017 Opublikowano 11 Października 2017 Jest jakiś sklep internetowy ASO? Bo nie uśmiecha mi się jechać po uszczelkę za 12 zł 70 km.
Rekomendowane odpowiedzi