Kosa-00 Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Opublikowano 23 Kwietnia 2014 http://a4-klub.pl/diagnostyka-vag-32/silnik-kuleje-wymianie-swiec-nowe-320657/ może tu ktoś pomoże
ja74687 Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Błąd 01120 wskazuje na przestawienie wałka rozrządu, do sprawdzenia masz rozrząd i dodatkowo sprawdź szczelność dolotu, czyli psiuknij plakiem w okolicach dolotu i jak silnik zacznie wariować to musisz szukać nieszczelności jeżeli wszystko będzie dobrze to znaczy że jest szczelnie Jeżeli to nic nie pokaże i rozrząd będzie dobrze ustawiony to napisz będziemy dalej myśleć
Kosa-00 Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Autor Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Jak przyjdzie przyrząd do wyciągnięcia napinacza to dam znać co i jak bo wygląda jak by napinacz nie domagał raz jest rowniotko na znakach a raz tak o ząbek dalej A mam jeszcze pytanie czy łańcuszek powinien być cały czas napięty czy nie ?
ja74687 Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Opublikowano 24 Kwietnia 2014 tak on musi być cały czas naprężony
Kosa-00 Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Autor Opublikowano 30 Kwietnia 2014 jest już awaria wałek przeskoczył o zęba na ssącym zbieram graty i będę kręcił zobaczymy czy to to .
Rekomendowane odpowiedzi