Ever Opublikowano 8 Maja 2014 Opublikowano 8 Maja 2014 Wymieniał ktoś ten czujnik? Trzeba ściągać przedni pas, czy obejdzie się bez tego?
dawid_sc Opublikowano 8 Maja 2014 Opublikowano 8 Maja 2014 pisalem wczesniej ze nie obeszlo sie bez wyciagniecia pasa;/ dupiate dojscie masakra jakby nie kompresor klimy to bylo by za***iście wiec lepiej sciagac:)
Ever Opublikowano 9 Maja 2014 Opublikowano 9 Maja 2014 Fakt pisałeś Czujnik wymieniony ale dopiero dziś sprawdzę czy to on był przyczyną, bez ściągnięcia pasa się nie obyło..
dawid_sc Opublikowano 9 Maja 2014 Opublikowano 9 Maja 2014 tak wlasnie mowilem probowalem cudowalem kiedys bez wyjecia pasa ale wiecej zachodu wiec zdemontowalem i poszlo
peacenotwar Opublikowano 9 Maja 2014 Opublikowano 9 Maja 2014 Mi jak uciekał olej to miałem walniętą przysadkę filtra oleju. Wymiana załatwiła sprawę
Ever Opublikowano 13 Maja 2014 Opublikowano 13 Maja 2014 U mnie po wymianie czujnika ciśnienia przestało cieknąć
Ever Opublikowano 13 Maja 2014 Opublikowano 13 Maja 2014 Dokładnie ale uszczelkę chłodniczki oleju też wymieniłem ;P
DanekPL Opublikowano 23 Lutego 2015 Opublikowano 23 Lutego 2015 mnie tak leje zawsze z pod miski:p jak lekko przywadzeAle ja nigdzie nie zahaczyłem jak na razie.. to sie ciesz ja na zawiasie sline 1BE łapie progi a krawężniki przy parkowaniu u mnie tez delikatnie spocone od chlodniczki oleju. natomiast ostatnio obrzyganą miałem i skrzynie, i automat nierówno pracował jak sie okazało chłodzenie skrzyni automat ( rurki) leca do przodu do chlodnicy wody. jeden króciec jest zakrecany a drugi na wcisk... jak zaryłem przodem na progu z kostki to chyba delikatnie odskoczył. zarzygało złotym atf'em wszystko co w okolicy silnika
KrzychuEM Opublikowano 3 Maja 2015 Opublikowano 3 Maja 2015 CześćWiecie może gdzie znajduje się czujnik poziomu oleju? Przy wymianie oleju po jego spuszczeniu przekręciłem kluczyk na zapłon, ale mimo braku oleju FIS pokazał OK.Uszczelkę przy chłodnicy oleju też mam do wymiany
KrzychuEM Opublikowano 1 Sierpnia 2015 Opublikowano 1 Sierpnia 2015 w misce czasem nie masz??? Wygląda na to że nie ma czujnika poziomu oleju (IFI). Jest tylko czujnik ciśnienia oleju.
Rekomendowane odpowiedzi