nie_ma_lipy1229 Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Witam, od nie dawna jestem posiadaczem a4 b5 1.8t silnik ANB. Auto szarpie na benzynie przy jakichś 5tyś obr, na gazie chodzi normalnie. Wgl to jest jakies słabe maiałem octavie 1.9tdi 110km to o wiele lepiej się zbierała. Co może być przyczyną tego szarpania? A i jeszcze jedno nie wiem czy to normalne, po zgaszeniu silnika w okolicach podszybia po stronie pasażera słychać przez jakies 20sekund uchodzące powietrze, takie syczenie, czy tak ma być?
Łukasz13 Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Logi by sie przydały, mozliwe ze pompa paliwa pada. ---------- Post dopisany at 19:52 ---------- Poprzedni post napisany at 19:51 ---------- Syk moze byc z klimatyzacji.
nie_ma_lipy1229 Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Autor Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Też właśnie podejżewam pompe, wgl to długo go trzeba kręcić żeby odpalił, a z logami mam problem bo nie mogę sie żadnym vagiem połaczyć z autem, znajomy łaczył mi sie ale launch diagun, a vagiem nic.
Magicbattle Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Opublikowano 25 Kwietnia 2014 odłacz aku i podlacz po 10 minutach to moze vagiem sie polaczy. albo masz cos z vagiem zrob reinstal albo innym kompem sie połącz. jakies bledy masz pod tym lanczu?
nie_ma_lipy1229 Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Autor Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Spróbuje tak zrobić, tak było sporo błędów, od przepływki od sondy za katem i jeszcze coś nie pamiętam już dlatego chce sprawdzić
Magicbattle Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Opublikowano 26 Kwietnia 2014 wiec trzeba bledy pokasowac zobaczyc co odrazu wraca i sie tym zajac
nie_ma_lipy1229 Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Autor Opublikowano 27 Kwietnia 2014 No wiem, tylko mi sie ten vag nie łączy z samochodem.
Rekomendowane odpowiedzi