neoxpl Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Koledzy czy A4 B5 1.6 ADP 95r posiada dwumas?
MATIUS Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Opublikowano 24 Kwietnia 2014 nie posiada dwumasy 1.6AHL,akl ana tak już jest dwumasa ADP brak
neoxpl Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Autor Opublikowano 10 Sierpnia 2014 (edytowane) No to bardzo mnie to cieszy bo mam objawy dwumasy, tzn tak jakby luz jadac na biegu np na trójce dodając i odejmując gazu to jakbym przez moment jechał na luzie i jest szarpniecie. Dodam jeszcze ze im czym wyższy bieg tym jest to mniej odczuwalne. Odświeżam co może być przyczyna takiego szarpania??? Edytowane 10 Sierpnia 2014 przez neoxpl
jacek70 Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Każde sprzęgło może się kiedyś skończyć. Niedwumas też.
neoxpl Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Autor Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Oczywiście lecz gdy ruszam nic nie szarpie i sprzęgło się nie ślizga jest tak jakby luz miedzy biegami.
neoxpl Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Autor Opublikowano 11 Sierpnia 2014 (edytowane) tez tak myślałem lecz jak to sprawdzić bo chyba każdy przegub ma jakiś dopuszczalny luz? Ok już wiem co i jak posprawdzać ale czy możliwe ze to może być luz w skrzyni biegów? Mam ten sam objaw w A80 tylko trochę słabszy i tam wymieniałem sprzęgło i skrzynie a luz jak był tak jest dalej. Edytowane 11 Sierpnia 2014 przez neoxpl
Rekomendowane odpowiedzi