marcin78 Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Witam. Zakupiłem Boost, jednak do końca nie jestem pewien w które węzyki podciśnieniowe sie wpiąc. 1.9 TDI AWX Proszę o fotke, lub rysunek.
Maniusiek28 Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Nie wpinasz się w wężyki podciśnienia(to nie AFN czy 1.8T), musisz wpiąć się w układ dolotowy za pomocą jakiegoś króćca, niektórzy wpinają się w sam kolektor ssący. tak lub tak: Patentów jest wiele niektórzy usuwają od razu EGR z klapa gaszenia i daja takie ustrojstwo(choć ja nie polecam usuwania kalpy gaszenia): Na twoim miejscu zrobił bym tak jak jeden z kolegów z forum czyli: zdjąłbym kolektor ssący nawiercił dziurkę i wkręcił bym na jakiś klej króciec o tak:
marcin78 Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Autor Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Wielkie dzięki. Na weekend mam zajęcie
spanky Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Opublikowano 25 Kwietnia 2014 co daje ten boost ? wskaznik boost to podglad doladowania
AB7 Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Pytanie z innej beczki. Jesli chodzi zas od wskaznik EGT, to w ktorym miejscu się najlepiej wpiąć?
Maniusiek28 Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Opublikowano 25 Kwietnia 2014 w kolektor wydechowy, w stronę gorącą turbiny(jeżeli jest taka możliwość)
AB7 Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Opublikowano 25 Kwietnia 2014 w kolektor wydechowy, w stronę gorącą turbiny(jeżeli jest taka możliwość) hmmm nie za bardzo sobie wyobrażam zrobienie wejscia w kolektor wydechowy. On jest z żeliwa i już swoją drogą lubi pękać a co dopiero nawiercony z "ciałem obcym".
juby_p Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Na twoim miejscu zrobił bym tak jak jeden z kolegów z forum czyli: zdjąłbym kolektor ssący nawiercił dziurkę i wkręcił bym na jakiś klej króciec o tak: http://s1.postimg.org/bc9kdiugr/546939_394643170610225_755635912_n.jpg O moja fotka:) ---------- Post dopisany at 14:17 ---------- Poprzedni post napisany at 14:15 ---------- w kolektor wydechowy, w stronę gorącą turbiny(jeżeli jest taka możliwość) hmmm nie za bardzo sobie wyobrażam zrobienie wejscia w kolektor wydechowy. On jest z żeliwa i już swoją drogą lubi pękać a co dopiero nawiercony z "ciałem obcym". A jakoś nie pęka:) potrzebny tylko gwintownik 1/8cala NTP
Rekomendowane odpowiedzi