wojcian Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Czy ktoś używał specyfików (STP, LM) do czyszczenia wtryskiwaczy, i z jakim skutkiem.
zbigor Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Ja używałem czarnego STP a później xeramic. Skutek zarąbiasty:grin: jestem w szoku jak bardzo wpłynęło to na poprawę mojego samopoczucia. Co do pracy silnika to żadnych zmian nie zauwazyłem:decayed:
_Bumier_ Opublikowano 28 Maja 2014 Opublikowano 28 Maja 2014 Ja lałem systematycznie stp do b7 2.0 TDI BPW i żadnych różnic nie odczuwałem , na pewno nie zaszkodzi
gontash Opublikowano 2 Czerwca 2014 Opublikowano 2 Czerwca 2014 Jak systematycznie to tylko Castrol TDA. Dla mnie jest różnica - skończył się problem z telepaniem auta w zimie zaraz po odpaleniu.
lukas309 Opublikowano 2 Czerwca 2014 Opublikowano 2 Czerwca 2014 Podobno liquid moly ma jakis fajny specyfik do wtryskow ale to tylko mi znajomy mechanik o nim mowil ze efekty sa jak chcesz dowiem sie dokladnie
gurban6 Opublikowano 2 Czerwca 2014 Opublikowano 2 Czerwca 2014 mam o wiele starsze auto jak Twoje,po zastosowaniu środka to tylko odczułem po kieszeni,nic nie dało,nie ma zmian obrotów,nie ma żadnej róznicy,żadnych zmian na lepsze,nie ma mniejszego spalania,nie kopci i nie trzęsie budą,chyba że moje auto jest zajechane
Rekomendowane odpowiedzi