dziaba5 Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Witam to moje pierwsze logi prosze o ocene w jakim stanie jest turbina, pompowtryski, przeplywomierz jesli oczywiscie to mozliwe pozdrawiam VAGLOG - wklej logi z VCDS/VAG-COM VAGLOG - wklej logi z VCDS/VAG-COM VAGLOG - wklej logi z VCDS/VAG-COM VAGLOG - wklej logi z VCDS/VAG-COM
dziaba5 Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Autor Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Spanky a czy powinienem jeszcze zrobic jakies logi czy jest to zbedne zeby wszystko dokladnie sprawdzic??? czy z tych logow wynika w jakim stanie sa pompowtryski???
pakotomasz Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Najwięcej się dowiesz jak zrobisz komplet logów i wrzucisz na forum kolegom do oceny:wink:
dziaba5 Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Autor Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Witam oto reszta logow prosze o opinie logi statyczne: VAGLOG - wklej logi z VCDS/VAG-COM VAGLOG - wklej logi z VCDS/VAG-COM VAGLOG - wklej logi z VCDS/VAG-COM logi BS VAGLOG - wklej logi z VCDS/VAG-COM VAGLOG - wklej logi z VCDS/VAG-COM VAGLOG - wklej logi z VCDS/VAG-COM
dziaba5 Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Autor Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Dzieki za info a z egr tez wszystko ok bo ostatnio zauwazylem ze przy gaszeniu auta silownik klapy gaszacej wogole sie nie rusza i trzesie autem
POWER-KRIS Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Opublikowano 28 Kwietnia 2014 To nie wina Egr, tylko zapewne membrana w gruszce od gaszenia padła. Zassij ja strzykawką lub czymś i zobacz czy trzyma. Ewentualnie elektrozawór sterujący lub zwrotny.
dziaba5 Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Autor Opublikowano 28 Kwietnia 2014 zapomnialem jeszcze napisac ze gdy chce zgasic samochod naciskajac na ten silownik auto nie gasnie co moze byc przyczyna?
POWER-KRIS Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Opublikowano 28 Kwietnia 2014 To ma zrobić 90 stopni obrót. U mnie gasi bo musi. Odcinasz tlen dla silnika. Ale ona ogólnie nie służy do gaszenia tylko zdlawienia aby drgań nie było. Prawdopodobnie masz środek zasyfiony i się do końca nie domyka. Wykrec weź jakieś wd40 i mycie środka.
dziaba5 Opublikowano 7 Czerwca 2014 Autor Opublikowano 7 Czerwca 2014 Ok tak zrobie dzieki ---------- Post dopisany 07-06-2014 at 12:24 ---------- Poprzedni post napisany 28-04-2014 at 18:04 ---------- Witam mam jeszcze pytanie dotyczace moich pompowtryskow a mianowicie w jakim sa stanie i czy dlugo mi jeszcze posluza???
Rekomendowane odpowiedzi