adamooldzz Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Tak jak w temacie borykam się z usterką od dłuższego czasu mianowicie słaby sygnał przepływomierza (błąd 16486) oraz zwarcie do masy zaworu odpowietrzenia par paliwa N80 (błąd 01247), szukałem pod maską usterki mechanicznej typu przetarta wiązka lub zaśniedziałe styki lecz nic z tego wszystko jest okey ;/ na zaworku N80 jest napięcie 7.6v a na przepływomierzu nie ma wgl napięcia ;| z tego co patrzyłem wiązka idzie do kompa... jak naprawić owe usterki ? jakieś porady sugestie, proszę o pomoc
ja74687 Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Podmień przepływkę i zobacz czy problem z nią zniknie jak tak to wymiana jak nie to szukaj po wiązce. To samo z zaworkiem podmień go i zobacz co się będzie działo
adamooldzz Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Autor Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Najpierw trzeba mieć na podmiankę części... do przepływki żaden prąd nie dochodzi ;/
ja74687 Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Opublikowano 27 Kwietnia 2014 to zobacz wiązkę czy gdzieś nie jest przetarta jeżeli nie to musisz znaleźć kogoś na podmiankę, nie wiem może spot czy coś bo inaczej to w ciemno będziesz musiał kupić
MATIUS Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Opublikowano 28 Kwietnia 2014 jak coś mam przepływkę na podmiankę
Rekomendowane odpowiedzi