Adriano1312 Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Opublikowano 26 Kwietnia 2014 mam taki o to problm.po wlaczeniu raz klimatyzacji i wylaczeniu sprzegielko sprezarki co dwie sekundy tyka i raz zalacza a raz rozlacza klime co powoduje falowanie obrotow i do tego nie mam temperatur posrednich w aucie tylko albo gorac maks albo zimno.zrobilem test vagiem i daje screen ...kolega mowi ze to wina sprzgla a inny ze to wina przekaznika a ja nie chce wymieniac na cepa.to ze syczy kolo pasazera pod maska to podobno tak ma byc wiec
Hezen Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Podepnę sie do tematu. Po wyłączeniu klimy oraz samochodu od strony schowka słychać jakby było spuszczane powietrze. U mnie z klimą jest wszystko w porządku ale jak to jest z tym "syczeniem"? tak ma być?
Pawelkiwi Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Syczenie po włączeniu klimatyzacji = mało gazu.
Hezen Opublikowano 2 Maja 2014 Opublikowano 2 Maja 2014 Dzięki za odpowiedź, klima chłodzi ale nie mrozi. I tak muszę rozszczelnić klimę (muszę wyciągnąć nagrzewnicę) i ponowne jej nabicie mnie nie ominie.
jihaad Opublikowano 5 Maja 2014 Opublikowano 5 Maja 2014 U mnie syczy odkąd mam auto i klima działa dobrze cały czas.
Rekomendowane odpowiedzi