Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B7 BPW] Avant, Quattro, Lava Grey - mój dupowóz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Szukałem długo, chciałem benzynkę i miało to być początkowo B6 z silnikiem 1.8t i zależało mi na quattro. W miarę jak poszukiwania trwały rósł budżet i niedaleko mnie pojawiło się do sprzedania 2.0 TDI do którego podchodziłem niechętnie. No i stało się, kupiłem początkowo nam się nie układało bo po kolei wypadało wszystko co może wypaść a nie kupiłem trefnego auta, początkowo wszystko było ok :wink: Potem padła uszczelka pod głowicą, a to DPF trzeba było usunąć, było podejrzenie że wtryski siadają - ale tutaj skończyło się na podejrzeniach :facepalm: Na początku żałowałem, ale płaciłem, wymieniałem, poprawiałem i teraz bym nie oddał :decayed:

Z wyposażenia:

Biksenon

Quattro

Fotele sport welur

Pakiet światło

Felga 18' 225/40

Podświetlenie tablicy LED

DRL

Przód obniżony eibach - 30mm, zrównał się teraz w miarę z tyłem.

Plany raczej nie duże, auto podoba mi się takie jakie jest i prawdopodobnie będę coś robił tylko z wygody, a są to np.:

-radio 2DIN - zależy mi na nawigacji w radiu

-tylne lampy LED

-podświetlenie wnętrza LED

-CLH

-kierownica multifunkcyjna

-ściema szyb

-Odświeżenie lakieru

-Podniesienie mocy (hamowany wiosną wydał seryjną moc)

Ogólnie na pewno na coś wpadnę po drodze, raczej nie będzie rezania pakietu s-line. Ładne to, ale każdy idzie w tę stronę a mi zależy najpierw na wygodzie. Krótko mówiąc auto podoba mi się takie jakie jest :wink:

W chwili obecnej

1_zps0e2f86c7.jpg

Opublikowano

Ładna sztuka, ładna fela i piekna baza pod mody:)

Opublikowano

W miarę fajne wyposażenie jak na początek. Najważniejsze że Bix już jest :wink: Jakie ledy na tył zamierzasz wrzucić?

Opublikowano
  • Autor

Dzięki, miło mi że Wam się podoba (chociaż myślę że Wam tak samo jak mi, podoba się większość audiczek :naughty: ) Ledy to wpadną od A6 naturalnie, ale jak narazie nie mam za bardzo czasu na mody bo kończę pracę magisterską i w czerwcu mam nadzieję obrona. I kwestia OC, bo lada moment mi się kończy a to pierwsze auto które jest na mnie i zero zniżek więc w kieszeń zaszczypie :beksa:

Opublikowano

Nie żałuj na AC nawet to podstawowe bo A4 dość chodliwe są :kwasny: co chwile się słyszy o skradzionej A4

Opublikowano

Ladna, kolor taki jak moj:thumbup1:

Opublikowano
  • Autor

Nie Nie Nie, AC naturalnie jest bo dołożyłem je jak kupiłem auto, OC przekazał na mnie poprzedni właściciel :wink:

Opublikowano
Nie Nie Nie, AC naturalnie jest bo dołożyłem je jak kupiłem auto, OC przekazał na mnie poprzedni właściciel :wink:

To dobrze :wink:

Jakie zawieszenie miałeś seryjnie, że po dołożeniu sprężyn dopiero wyrównało się z tyłem? :mysli:

Opublikowano

Ładne autko ;-) felunek ori?

Opublikowano
  • Autor

1BA, przód miałem 1cm wyżej niż tył. Teraz przód jest 0-8mm-1cm niżej ale już tak się nie rzuca w oczy że przód jest minimalnie niżej. Wezmę się za to jakoś pewnie w wakacje, zrobię też tył i powalczę żeby wszystko w miarę równo siedziało. Nie mogę się już doczekać wakacji żeby móc sobie przy aucie coś podłubać :decayed:

---------- Post dopisany at 17:26 ---------- Poprzedni post napisany at 17:20 ----------

Felgi są 2x ori 2x italy, tak jakoś wyszło :whistling: ale spokojnie poszukiwania dwóch "porządniejszych" trwają chociaż póki co na te italy nie miałem okazji ponarzekać... mój kolega przywiózł z dojczlandii 2x rs4 i się zamieniłem z nim na dwie po tym jak kupiłem komplet italy.

Opublikowano

Jeśli można wiedzieć to ile placiles za italy?? Szukam do siebie tego wzoru ale oryginały to worek dolarów :-/

Opublikowano
  • Autor

Za komplet zapłaciłem 8 stówek u kolegi z forum. Nie były w stanie idealnym ale też nie tragicznym, jedna miała większe przytarcie więc zmieniłem korzystając z okazji mojego znajomego od razu dwie ori. Nie wiem teraz sam czy zrobiłem dobrze, bo tak na dobrą sprawę troszkę już na nich jeżdżę i nic im nie jest chociaż nie ukrywam że taki rozmiar opony to już moim zdaniem max co można zakładać na nasze dziurawe drogi a i tak stresu pełno.

Opublikowano

Bardzo ładny kolor. Miałem taki sam kolor ale rok temu miałem wypadek i poszła do kasacji.

Opublikowano

kolorek mega :whistling:

po co zakładałeś wątek się pytam teraz dopiero Cię zakila po kieszeni :decayed: teraz już zacznij się przymierzać na doktorat

Opublikowano

No powiem Ci szczerze ze mnie to Twoje autko mile zaskoczylo ;) ladna;)

Wysłane z mojego GT-I9295 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano
  • Autor

:hi:

Z jednej strony całkiem przeciętna, ale ładnie się ten chrom komponuje z kolorem lakieru... chciałem coś pozmieniać jeżeli chodzi o wygląd zewnętrzny ale jak się czasem przyglądam to nie wiem czy np. malowanie grilla w czarny mat jest dobrym pomysłem - chciałem też malować wnętrza lamp na czarno ale lampy ładnie się wg. mnie komponują z relingami i listwami wokół szyb. Jak dojdzie dokładka od leona to zobaczę jak to będzie wyglądało i może coś psiknę na próbę :decayed: