Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

kluczyki zatrzasniete w bagażniku brak zapasowych jak się do nich dostać

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja kiedyś miałem w passacie taka sytuacje - sam sie zamykał, ogólnie coś świrowało wówczas. No i zamknął się na szczęście na podwórku, poleciałem do ASO i trafiłem akurat na placu mechanika - szedł sobie to go zawołałem no i mówię czy by nie pomógł po robocie, on polecił mi kolege, po robocie wpadł ten kolega skasował mnie na 100zł wiem że jakoś szybę wyjął w garażu - używając druta :facepalm: Spróbuj do ASO, to może lewiznę ktoś będzie chciał skręcić :decayed:

Opublikowano

znalazłem zdjęcia.

138743707_1_644x461_listwa-a4-b6-warszawa.jpg

138743707_2_644x461_listwa-a4-b6-dodaj-zdjecia.jpg

tutaj akurat na tym panelu oswietlenia nie ma szkiełka. akurat chodzi o tą lampke gdzie jest to szkiełko. bo ona jest blizej zamka. na drugim zdjeciu widać jak to wygląda od wewnątrz. w instrukcji zamek jest pokazany tak ze jest przykrecony 2 srubami. ja u siebie miałem taki sam jak na zdjęciu jedna śrubka i wyciaany przez przekręcenie go w którąś tam strone. myśle ze tą drogą mogłbyś się dostac do prętu trzymającego zamek, pociagnac go i zwolnic zamek. taka listwa nie jest droga. wymiana jej jest banalna. a zamek gdzie wkładasz kluczyk mozesz przełożyć ze swojej listwy.

Opublikowano
  • Autor

rozwierciłem ten panel i udało mi się otworzyć , dzięki wszystkim za pomoc .:banan:

Opublikowano

Kiedyś tak się załatwiłem na grzybach. W focusie zamknąłem auto i otworzyłem bagażnik z pilota. Po czym bagażnik zatrzasnąłem z kluczykami w środku.

Opublikowano

No właśnie....zrobiliśmy sobie mod z klapą automatycznie unoszoną do góry....

Tylko czekać jak ktoś ponownie zapyta jak się dostać... :grin:

jak znam życie to ja będę pierwszy....na szczęście mam już drugi kluczyk, do tego zapasowy grot w portfelu:wink:

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Podpinam sie pod temat, panowie a macie pomysl jak otworzyc zamkniete auto z zatrzasnietymi jedynymi kluczykami w srodku? wersja avant, otwarta jest maska kluczyki w stacyjce.

Opublikowano

może tak: