Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B7] Audi rs4 b7 Sprint Blue STAGE II

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszyskich

Po namowach fanów audi i argumentach, ze ten samochód musi zostać pokazany...

Chciałbym przedstawić audi rs4 b7 w najladniejszym kolorze sprint blue :)

Po Hondzie s2000, ktora została okrzyknięta jedna z najładniejszych w kraju, przyszedł czas na "cos" innego, mocniejszego i V8. Po ponad półrocznych poszukiwaniach, kilku wycieczkach i ogledzinach krajowych, niemieckich i USA egzemplarzy składanych z 3 i z przekręconymi licznikami udało sie znaleźć auto nieomal idealne :) ( charakter pedanta, jezli chodzi o auta, takze wymagania mialem naprawde duuuze) Udało się : Bezwypadek,ori przebieg, pełny serwis, najbogatsza opcja wyposażenia bez szyberdachu nooooo i kolor :), nie wspominając o fotelach :D Plan na auto prosty ma to byc najładniejsza RS4 w Polsce i nietyko.

Na dzień dzisiejszy auto przeszło juz sporo zmian, ktore opisze wraz z fotkami w wolnej chwili...

---------- Post dopisany at 20:22 ---------- Poprzedni post napisany at 12:50 ----------

Rs odrazu po kupnie :)

Ps uprzedzam są 2 komplety kol 19stki tych juz sie pozbyłem ;)

image.jpg

image.jpg

Opublikowano

Wypas Czekam na więcej fot :D Gratulacje zajefajnego sprzętu i bezawaryjności !

Opublikowano
  • Autor

Za chwile pojawi sie kilka ciekawych ujęć ;)

Opublikowano

kox :slina:

Opublikowano
  • Autor

Audi w pierwszej kolejności zajołem sie tematem lakieru, mimo iż był utrzymany w bardzo dobrej kondycji mi to nie wystarczało. Pozbyłem sie wszelkich odprysków i drobnych rys, następnie rs4ka przeszła pełne spa, pełna korekta lakieru wraz z powłoką kwarcową, obejmująca również felgi. Czyszczenie całego środka. Jednym słowem full opcja !!!

IMG_2572.jpg

IMG_2573.jpg

IMG_2574.jpg

IMG_2575.jpg

IMG_2578.jpg

---------- Post dopisany at 21:35 ---------- Poprzedni post napisany at 21:25 ----------

przed i po...

DSCF7410.jpg

DSCF7412.jpg

DSCF7418.jpg

DSCF7421.jpg

DSCF7433.jpg

DSCF7451.jpg

DSCF7465.jpg

DSCF7466.jpg

DSCF7476.jpg

DSCF7482.jpg

DSCF7494.jpg

DSCF7495.jpg

DSCF7499.jpg

DSCF7500.jpg

---------- Post dopisany at 21:39 ---------- Poprzedni post napisany at 21:35 ----------

i

IMG_2706.jpg

Prace wykonała firma Myjnia Wrocław - pranie tapicerki, polerowanie lakieru , woskowanie Polecam z czystym sumieniem !!! podejście do tematu na najwyższym poziomie, jestem wymagającą osobą - nie zawiodłem się. RS jest jak nowy:)

Opublikowano

przepiękna sztuka - pewnie doprowadzisz ją do idealności - kolorek przepiekny - a czy najpiękniejszy (w moim guście jest to czerwony)

---------- Post dopisany at 21:43 ---------- Poprzedni post napisany at 21:39 ----------

oj widać że jest jak nowy, widać :slina:

Opublikowano
przepiękna sztuka - pewnie doprowadzisz ją do idealności - kolorek przepiekny - a czy najpiękniejszy (w moim guście jest to czerwony)

Zgadzam się, kolorek jest ładny, mam bardzo podobny :decayed: ale nie zmienia to faktu że najładniejszy to czerwony ale to kwestia gustu.

Auto piękne, pokaż fotki wnętrza :wink:

Opublikowano
  • Autor

wielkie dzieki:) jasne ze kolor to kwestia gusty, dala mnie to ten:)

lecimy dalej

przyszedł czas na szyby:) plus kila gadżetów, które wg mnie wymagały zmiany na nowe OEM ASO

IMG_2667.jpg

IMG_2670.jpg

IMG_2671.jpg

---------- Post dopisany at 21:49 ---------- Poprzedni post napisany at 21:47 ----------

i gadżeciki :) musi był igiełka...

IMG_2637.jpg

IMG_2644.jpg

IMG_2678.jpg

IMG_2680.jpg

IMG_2681.jpg

---------- Post dopisany at 21:49 ---------- Poprzedni post napisany at 21:49 ----------

Zgadzam się, kolorek jest ładny, mam bardzo podobny :decayed: ale nie zmienia to faktu że najładniejszy to czerwony ale to kwestia gustu.

Auto piękne, pokaż fotki wnętrza :wink:

IMG_2563.jpg

Opublikowano
:shock3: :shock3: :shock3: Takie auta to się ogląda na plakatach... piękna!
Opublikowano

Mega fura , graty...

...mam nadzieje ze kwarc od momentu jak ja kładłem dwa lata temu sie zmienił bo ja zabulilem a na aucie zostawały wżery po deszczu do usunięcia tylko korektą - firma car spa sie popisała :kwasny:

Opublikowano

stary no kopara opada bez dwóch zdań, odwiedź kiedyś Poznań:decayed:

Opublikowano
  • Autor

:) V8 z R8

image.jpg

image.jpg

Opublikowano

soczyscie:slina:

Opublikowano

Piękna sztuka, pozazdrościć.

Opublikowano
  • Autor

wielkie dzieki:)

nastepnym krokiem były wyeliminowanie problemu V8/V10 opisanego np tutaj

audi rs4 b7 - Racingforum - Drag, Drift & Time Attack - Racing Forum

Ja postawiłem na najlepszych Chiptuning, Abt, Motorsport - Pachura.pl Pachura - POLECAM !!!

IMG_2746.jpg

IMG_2747.jpg

IMG_2762.jpg

IMG_2763.jpg

IMG_2767.jpg

IMG_2768.jpg

IMG_2769.jpg

IMG_2770.jpg

---------- Post dopisany at 22:19 ---------- Poprzedni post napisany at 22:13 ----------

auto dostało nową dusze z 339 koników ( dla mnie to był szok, nie spodziewałem się aż takich start) Patryk przywrócił auto do serii ;) Na tym się jednak nie skończyło, chciałem jak najszybciej uwolnić jeszcze trochę mocy, a przede wszystkim DŹWIĘK V8 !!! Najgłośniejszy milltek z aktywnymi klapami dał mi więcej niż oczekiwałem :)

IMG_2785.jpg

IMG_2853.jpg

IMG_2854.jpg

IMG_2855.jpg

IMG_2866.jpg

IMG_2867.jpg

IMG_2868.jpg

IMG_2869.jpg

---------- Post dopisany at 22:23 ---------- Poprzedni post napisany at 22:19 ----------

...a jako, że auto to moje oczko w głowie dostało jeszcze kilka TOPowych części :) OEM tarcze przód ( masakra jakie są koszta tarcz do rs4 b7...), stalowy oplot HEL, klocki pagid i płyn oczywiście motul.

IMG_2852.jpg

IMG_2857.jpg

IMG_2858.jpg

IMG_2859.jpg

IMG_2860.jpg

---------- Post dopisany at 22:25 ---------- Poprzedni post napisany at 22:23 ----------

wykresik

IMG_2903.jpg

---------- Post dopisany at 22:27 ---------- Poprzedni post napisany at 22:25 ----------

i na deser najlepsze !!!

tak to gra !!!

i pełny opis

Chiptuning, Abt, Motorsport - Pachura.pl

---------- Post dopisany at 22:31 ---------- Poprzedni post napisany at 22:27 ----------

następny krok to zawieszenie, mimo że seria i tutaj kolejny duuuuży plus tego egzemplarza jest w stanie IDEALNYM, a to naprawdę rzadkość. Postanowiłem na zmiane, wybór padł na topowe, z najwyższej półki zawieszenie bielstein b16 pss9 z pełną regulacją.

bilstein_b16_pss9.jpg

---------- Post dopisany at 22:34 ---------- Poprzedni post napisany at 22:31 ----------

i koło...tutaj się jescze zastanawiam, ale najprawdopodobniej będzie to Vossen CVT 20x9. Inspiracja

audi_rs4_vossen_vvs_cvt_02.jpg

Audi_RS4_VVSCVT_fc5.jpg

---------- Post dopisany at 22:36 ---------- Poprzedni post napisany at 22:34 ----------

planów jest jeszcze sporo...:) jeszcze trochę brakuje do perfekcji, ale mam nadzieje jestem na dobrej drodze:)

dzięki za komentarze...

Opublikowano

Autko mega. Projekt konkretny :) a ten vossen to miazga. Moje marzenie jeżeli chodzi o felgę :kox:

Opublikowano

Grubo idziesz ale z tymi fotkami wnętrza się nie popisałeś :decayed:

Opublikowano
  • Autor
Grubo idziesz ale z tymi fotkami wnętrza się nie popisałeś :decayed:

Bedą spokojnie ;)

Ps dzisiaj wpadł jeszcze bardzo ułatwiający życie gadżecik ;)

image.jpg

Opublikowano

:shock3:RS4 B7 to najpiękniejsze rsy:good: gratulacje furki:kox:

Opublikowano

Co tu się dzieje :shock3:

Fura marzenie, fele zmień jak najszybciej bo trochę psują wygląd ereski. Jeździłbym tak czy inaczej. :slina: