Bj84 Opublikowano 2 Maja 2014 Opublikowano 2 Maja 2014 Witam wszyskich Po namowach fanów audi i argumentach, ze ten samochód musi zostać pokazany... Chciałbym przedstawić audi rs4 b7 w najladniejszym kolorze sprint blue Po Hondzie s2000, ktora została okrzyknięta jedna z najładniejszych w kraju, przyszedł czas na "cos" innego, mocniejszego i V8. Po ponad półrocznych poszukiwaniach, kilku wycieczkach i ogledzinach krajowych, niemieckich i USA egzemplarzy składanych z 3 i z przekręconymi licznikami udało sie znaleźć auto nieomal idealne ( charakter pedanta, jezli chodzi o auta, takze wymagania mialem naprawde duuuze) Udało się : Bezwypadek,ori przebieg, pełny serwis, najbogatsza opcja wyposażenia bez szyberdachu nooooo i kolor , nie wspominając o fotelach Plan na auto prosty ma to byc najładniejsza RS4 w Polsce i nietyko. Na dzień dzisiejszy auto przeszło juz sporo zmian, ktore opisze wraz z fotkami w wolnej chwili... ---------- Post dopisany at 20:22 ---------- Poprzedni post napisany at 12:50 ---------- Rs odrazu po kupnie Ps uprzedzam są 2 komplety kol 19stki tych juz sie pozbyłem
Gresus Opublikowano 2 Maja 2014 Opublikowano 2 Maja 2014 Wypas Czekam na więcej fot Gratulacje zajefajnego sprzętu i bezawaryjności !
Bj84 Opublikowano 2 Maja 2014 Autor Opublikowano 2 Maja 2014 Za chwile pojawi sie kilka ciekawych ujęć
Bj84 Opublikowano 2 Maja 2014 Autor Opublikowano 2 Maja 2014 Audi w pierwszej kolejności zajołem sie tematem lakieru, mimo iż był utrzymany w bardzo dobrej kondycji mi to nie wystarczało. Pozbyłem sie wszelkich odprysków i drobnych rys, następnie rs4ka przeszła pełne spa, pełna korekta lakieru wraz z powłoką kwarcową, obejmująca również felgi. Czyszczenie całego środka. Jednym słowem full opcja !!! ---------- Post dopisany at 21:35 ---------- Poprzedni post napisany at 21:25 ---------- przed i po... ---------- Post dopisany at 21:39 ---------- Poprzedni post napisany at 21:35 ---------- i Prace wykonała firma Myjnia Wrocław - pranie tapicerki, polerowanie lakieru , woskowanie Polecam z czystym sumieniem !!! podejście do tematu na najwyższym poziomie, jestem wymagającą osobą - nie zawiodłem się. RS jest jak nowy:)
miron78 Opublikowano 2 Maja 2014 Opublikowano 2 Maja 2014 przepiękna sztuka - pewnie doprowadzisz ją do idealności - kolorek przepiekny - a czy najpiękniejszy (w moim guście jest to czerwony) ---------- Post dopisany at 21:43 ---------- Poprzedni post napisany at 21:39 ---------- oj widać że jest jak nowy, widać
jozek726 Opublikowano 2 Maja 2014 Opublikowano 2 Maja 2014 przepiękna sztuka - pewnie doprowadzisz ją do idealności - kolorek przepiekny - a czy najpiękniejszy (w moim guście jest to czerwony) Zgadzam się, kolorek jest ładny, mam bardzo podobny ale nie zmienia to faktu że najładniejszy to czerwony ale to kwestia gustu. Auto piękne, pokaż fotki wnętrza
Bj84 Opublikowano 2 Maja 2014 Autor Opublikowano 2 Maja 2014 wielkie dzieki:) jasne ze kolor to kwestia gusty, dala mnie to ten:) lecimy dalej przyszedł czas na szyby:) plus kila gadżetów, które wg mnie wymagały zmiany na nowe OEM ASO ---------- Post dopisany at 21:49 ---------- Poprzedni post napisany at 21:47 ---------- i gadżeciki musi był igiełka... ---------- Post dopisany at 21:49 ---------- Poprzedni post napisany at 21:49 ---------- przepiękna sztuka - pewnie doprowadzisz ją do idealności - kolorek przepiekny - a czy najpiękniejszy (w moim guście jest to czerwony) Zgadzam się, kolorek jest ładny, mam bardzo podobny ale nie zmienia to faktu że najładniejszy to czerwony ale to kwestia gustu. Auto piękne, pokaż fotki wnętrza
Awra Opublikowano 2 Maja 2014 Opublikowano 2 Maja 2014 :shock3: Takie auta to się ogląda na plakatach... piękna!
dziadek Opublikowano 2 Maja 2014 Opublikowano 2 Maja 2014 Mega fura , graty... ...mam nadzieje ze kwarc od momentu jak ja kładłem dwa lata temu sie zmienił bo ja zabulilem a na aucie zostawały wżery po deszczu do usunięcia tylko korektą - firma car spa sie popisała
rosool88 Opublikowano 2 Maja 2014 Opublikowano 2 Maja 2014 stary no kopara opada bez dwóch zdań, odwiedź kiedyś Poznań
Bj84 Opublikowano 2 Maja 2014 Autor Opublikowano 2 Maja 2014 wielkie dzieki:) nastepnym krokiem były wyeliminowanie problemu V8/V10 opisanego np tutaj audi rs4 b7 - Racingforum - Drag, Drift & Time Attack - Racing Forum Ja postawiłem na najlepszych Chiptuning, Abt, Motorsport - Pachura.pl Pachura - POLECAM !!! ---------- Post dopisany at 22:19 ---------- Poprzedni post napisany at 22:13 ---------- auto dostało nową dusze z 339 koników ( dla mnie to był szok, nie spodziewałem się aż takich start) Patryk przywrócił auto do serii Na tym się jednak nie skończyło, chciałem jak najszybciej uwolnić jeszcze trochę mocy, a przede wszystkim DŹWIĘK V8 !!! Najgłośniejszy milltek z aktywnymi klapami dał mi więcej niż oczekiwałem ---------- Post dopisany at 22:23 ---------- Poprzedni post napisany at 22:19 ---------- ...a jako, że auto to moje oczko w głowie dostało jeszcze kilka TOPowych części OEM tarcze przód ( masakra jakie są koszta tarcz do rs4 b7...), stalowy oplot HEL, klocki pagid i płyn oczywiście motul. ---------- Post dopisany at 22:25 ---------- Poprzedni post napisany at 22:23 ---------- wykresik ---------- Post dopisany at 22:27 ---------- Poprzedni post napisany at 22:25 ---------- i na deser najlepsze !!! tak to gra !!! i pełny opis Chiptuning, Abt, Motorsport - Pachura.pl ---------- Post dopisany at 22:31 ---------- Poprzedni post napisany at 22:27 ---------- następny krok to zawieszenie, mimo że seria i tutaj kolejny duuuuży plus tego egzemplarza jest w stanie IDEALNYM, a to naprawdę rzadkość. Postanowiłem na zmiane, wybór padł na topowe, z najwyższej półki zawieszenie bielstein b16 pss9 z pełną regulacją. ---------- Post dopisany at 22:34 ---------- Poprzedni post napisany at 22:31 ---------- i koło...tutaj się jescze zastanawiam, ale najprawdopodobniej będzie to Vossen CVT 20x9. Inspiracja ---------- Post dopisany at 22:36 ---------- Poprzedni post napisany at 22:34 ---------- planów jest jeszcze sporo... jeszcze trochę brakuje do perfekcji, ale mam nadzieje jestem na dobrej drodze:) dzięki za komentarze...
Gibons Opublikowano 2 Maja 2014 Opublikowano 2 Maja 2014 Autko mega. Projekt konkretny a ten vossen to miazga. Moje marzenie jeżeli chodzi o felgę
jozek726 Opublikowano 2 Maja 2014 Opublikowano 2 Maja 2014 Grubo idziesz ale z tymi fotkami wnętrza się nie popisałeś
Bj84 Opublikowano 2 Maja 2014 Autor Opublikowano 2 Maja 2014 Grubo idziesz ale z tymi fotkami wnętrza się nie popisałeś Bedą spokojnie Ps dzisiaj wpadł jeszcze bardzo ułatwiający życie gadżecik
Wandej Opublikowano 2 Maja 2014 Opublikowano 2 Maja 2014 :shock3:RS4 B7 to najpiękniejsze rsy:good: gratulacje furki:kox:
afroo. Opublikowano 2 Maja 2014 Opublikowano 2 Maja 2014 Co tu się dzieje Fura marzenie, fele zmień jak najszybciej bo trochę psują wygląd ereski. Jeździłbym tak czy inaczej.
Rekomendowane odpowiedzi