Iverson Opublikowano 11 Września 2009 Autor Opublikowano 11 Września 2009 a ja chce , się przejechałem i mi się podobało , nie przeżywajcie tak Panowie , na pewno gorsze nie będzie
Dibo Opublikowano 11 Września 2009 Opublikowano 11 Września 2009 Jakbym mial zmienic marke to tez by to bylo BiEmWju To tak samo jak ja
variocustoms Opublikowano 11 Września 2009 Opublikowano 11 Września 2009 Tj. docelowo, ta co ja wybrałem jest srebrna bez M packa, myślę nad przednim zderzakiem z M3 ale nie wiem czy podejdzie.
Iverson Opublikowano 12 Września 2009 Autor Opublikowano 12 Września 2009 Vario nie wiem czy z M3 podejdzie , bo chyba na pewno eMka jest szersza i trzeba by było podcinać
.Szczepan. Opublikowano 12 Września 2009 Opublikowano 12 Września 2009 Podejrzewam że zderzak bedzie pasować bez problemu. Przynajmniej tak jest w modelu E36. Z tego co wiem to eMka ma tylko badziej wypchane nadkola w błotnikach i przez to ma szersze wymiary. Ładne masz audi. Nie szkoda ci sprzedawać.?? Co bedzie z gangiem??
Iverson Opublikowano 12 Września 2009 Autor Opublikowano 12 Września 2009 z gangiem napiszę po niedzieli , nie chcę kumpla naciskać na weekendzie :> , szkoda ale chcę czegoś szybszego i ta ośka
SoMeS Opublikowano 12 Września 2009 Opublikowano 12 Września 2009 Ive myślę że jestem najodpowiedniejszą osobą do przejęcia tego jakże ciężkiego brzemienia od Ciebie :polew:
Patrykbor Opublikowano 12 Września 2009 Opublikowano 12 Września 2009 z gangiem napiszę po niedzieli , nie chcę kumpla naciskać na weekendzie :> , szkoda ale chcę czegoś szybszego i ta ośka to se kup 2,5
Pucek Opublikowano 12 Września 2009 Opublikowano 12 Września 2009 Ive...nie gadaj że chcesz opuścić te doborowe toważystwo i przejść na stronę tylnio napędowego zła... a miałeś takie plany, dlaczego nie szukałeś z Q? widzisz, ja szukałem i znalazłem, będę dalej trzymał się marki i oczywiście godnie reprezentował B5 Battalion ps. SoMeS, to jest gang dla ludzi z Polski, a nie dla emigrantów poza tym to nic tam nie rezasz
Iverson Opublikowano 14 Września 2009 Autor Opublikowano 14 Września 2009 to se kup 2,5 które?? Ive myślę że jestem najodpowiedniejszą osobą do przejęcia tego jakże ciężkiego brzemienia od Ciebie :polew: jak zrobię nabór na prezesa , to dam Ci znać , pamiętaj o moim motto życiowym "biorę, nie daję" Ive...nie gadaj że chcesz opuścić te doborowe toważystwo i przejść na stronę tylnio napędowego zła... a miałeś takie plany, dlaczego nie szukałeś z Q? widzisz, ja szukałem i znalazłem, będę dalej trzymał się marki i oczywiście godnie reprezentował B5 Battalion zycie pokaże co i jak , to jeszcze rok do transferu :polew:
skalarx Opublikowano 14 Września 2009 Opublikowano 14 Września 2009 Matko i córko !!! co ja tu czytam Jak można się z AUDI na DRESOWÓZ przesiąść Poobwieszajcie się jeszcze złotymi łańcuchami i musowo solarka
Iverson Opublikowano 14 Września 2009 Autor Opublikowano 14 Września 2009 Matko i córko !!! co ja tu czytam Jak można się z AUDI na DRESOWÓZ przesiąść Poobwieszajcie się jeszcze złotymi łańcuchami i musowo solarka kup S4 najpierw , póxniej się zobaczy
Skyliner89 Opublikowano 14 Września 2009 Opublikowano 14 Września 2009 Matko i córko !!! co ja tu czytam Jak można się z AUDI na DRESOWÓZ przesiąść Poobwieszajcie się jeszcze złotymi łańcuchami i musowo solarka i jeszcze dres adidasaalbo nike ...
skalarx Opublikowano 14 Września 2009 Opublikowano 14 Września 2009 Matko i córko !!! co ja tu czytam Jak można się z AUDI na DRESOWÓZ przesiąść Poobwieszajcie się jeszcze złotymi łańcuchami i musowo solarka i jeszcze dres adidasaalbo nike ... chyba ADIBASY i NICE :gwizdanie:
Skyliner89 Opublikowano 14 Września 2009 Opublikowano 14 Września 2009 Jak dres Adibasa to koniecznie granatowy w 4 paski, a jak Nice to ze strzałką do góry nogami ...
topor Opublikowano 15 Września 2009 Opublikowano 15 Września 2009 wiesz co... chyba spodobaly mi sie Twoje kola:>
Rekomendowane odpowiedzi