Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[B5 AJM] The "Santorin Blue" thread str. 55 new photos

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

a ja chce , się przejechałem i mi się podobało , nie przeżywajcie tak Panowie , na pewno gorsze nie będzie :decayed:

Opublikowano

Jakbym mial zmienic marke to tez by to bylo BiEmWju

To tak samo jak ja :naughty::good:

Opublikowano

no kox , bardzo ładna :good:

Opublikowano

Tj. docelowo, ta co ja wybrałem jest srebrna bez M packa, myślę nad przednim zderzakiem z M3 ale nie wiem czy podejdzie.

Opublikowano

Vario nie wiem czy z M3 podejdzie , bo chyba na pewno eMka jest szersza i trzeba by było podcinać :confused4:

Opublikowano

Podejrzewam że zderzak bedzie pasować bez problemu. Przynajmniej tak jest w modelu E36.

Z tego co wiem to eMka ma tylko badziej wypchane nadkola w błotnikach i przez to ma szersze wymiary.

Ładne masz audi. :naughty: Nie szkoda ci sprzedawać.?? Co bedzie z gangiem?? :wallbash:

Opublikowano

z gangiem napiszę po niedzieli , nie chcę kumpla naciskać na weekendzie :> , szkoda ale chcę czegoś szybszego i ta ośka :confused4:

Opublikowano

Ive myślę że jestem najodpowiedniejszą osobą do przejęcia tego jakże ciężkiego brzemienia od Ciebie :naughty:

:polew: :polew:

Opublikowano

z gangiem napiszę po niedzieli , nie chcę kumpla naciskać na weekendzie :> , szkoda ale chcę czegoś szybszego i ta ośka :confused4:

to se kup 2,5 :cool1:

Opublikowano

Ive...nie gadaj że chcesz opuścić te doborowe toważystwo i przejść na stronę tylnio napędowego zła...

a miałeś takie plany, dlaczego nie szukałeś z Q?

widzisz, ja szukałem i znalazłem, będę dalej trzymał się marki i oczywiście godnie reprezentował B5 Battalion

ps. SoMeS, to jest gang dla ludzi z Polski, a nie dla emigrantów :polew: poza tym to nic tam nie rezasz :polew:

Opublikowano

to se kup 2,5 :cool1:

które?? :cool1:

Ive myślę że jestem najodpowiedniejszą osobą do przejęcia tego jakże ciężkiego brzemienia od Ciebie :naughty:

:polew: :polew:

jak zrobię nabór na prezesa , to dam Ci znać , pamiętaj o moim motto życiowym "biorę, nie daję" :cool1:

Ive...nie gadaj że chcesz opuścić te doborowe toważystwo i przejść na stronę tylnio napędowego zła...

a miałeś takie plany, dlaczego nie szukałeś z Q?

widzisz, ja szukałem i znalazłem, będę dalej trzymał się marki i oczywiście godnie reprezentował B5 Battalion

zycie pokaże co i jak , to jeszcze rok do transferu :decayed::polew: :polew:
Opublikowano

Matko i córko :slina::blink::shocked:!!! co ja tu czytam :chytry: Jak można się z AUDI na DRESOWÓZ przesiąść :kox::polew: Poobwieszajcie się jeszcze złotymi łańcuchami i musowo solarka :good:

Opublikowano

Matko i córko :slina::blink::shocked:!!! co ja tu czytam :chytry: Jak można się z AUDI na DRESOWÓZ przesiąść :kox::polew: Poobwieszajcie się jeszcze złotymi łańcuchami i musowo solarka :good:

kup S4 najpierw , póxniej się zobaczy :wink4::tongue4:
Opublikowano

i jeszcze dres adidasaalbo nike :polew::naughty::kox:...
Opublikowano

i jeszcze dres adidasaalbo nike :polew::naughty::kox:...

chyba ADIBASY i NICE :gwizdanie: :polew:

Opublikowano

drażnią mnie takie stereotypy :thumbdown:

Opublikowano

Jak dres Adibasa to koniecznie granatowy w 4 paski, a jak Nice to ze strzałką do góry nogami :polew::kox:...

Opublikowano

wiesz co... chyba spodobaly mi sie Twoje kola:>