Kamyk Opublikowano 15 Maja 2014 Opublikowano 15 Maja 2014 no witam proste pytanie przerzucałem dzisiaj muzykę z karty na dysk twardy mam sporo polskiej, więc ze zdziwieniem stwierdziłem że płyty Piaska i Kiljańskiego zostały wrzucone do jednego katalogu (Nieznany wykonawca) oraz połączone, czyli przemieszane utwory ktoś się spotkał z takim przypadkiem? można to jakoś rozwiązać nie nazywając Piaska The Beatles, a Kiljańskiego Sinatra ? co ciekawe, Smolika rozpoznał o co kaman? ktoś wie?
mcemsi Opublikowano 16 Maja 2014 Opublikowano 16 Maja 2014 Tagi tych plikow mp3 sa prawidlowe ? Tez mam polskiego artyste w Jukebox zaimportowanego z SD i jest OK. A tak przy okazji moze ktos wie - jakim cudem MMI rozpoznaje tytuły i tracki niemal wszystkich CD-Audio (wiekszosc z nich nie ma CD-Textu) , jakis database siedzi w srodku ?
Kamyk Opublikowano 18 Maja 2014 Autor Opublikowano 18 Maja 2014 muszę się przyjrzeć może i TAGi są nie teges wiem że część mi przyjął, część nie stawiałem że to przez polskie litery ale niestety, to nie to musi być coś innego .... ---------- Post dopisany 18-05-2014 at 15:49 ---------- Poprzedni post napisany 16-05-2014 at 19:24 ---------- już wiem metadane zapisane w TAGach mp-trójek kurcze, fajnie coś znaleźć i zmienić powinno być dobrze temat opisany tutaj : Jak edytować metadane w pliku MP3? - pytamy.pl
Rekomendowane odpowiedzi