Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Potrzebny numer części ...

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, czy można kupić osobno dolną gumę (gumową tuleje) podstawy amortyzatora? Mi chodzi o amortyzator tylni b5 avant quattro chyba że to nie ma znaczenia

883329113_ensaerx.jpg

Opublikowano

W ETCE, niestety tego nie ma jako element wymienny.

W Inter Carsie ( sory że odsyłam do komkurencji), ale mają tu firmę TED GUM - jest to firma która robi wszelkie rzeczy jakie nie są dostępne i nie produkowane przy większosć producentów, zwyczajnie jakieś nie typy. Możesz spróbować ewentualnie zostaje Ci branie katalog np.FEBI w rękę, masz pełno tuleji od wszystkich aut, i dopasować coś wymiarem, delikanie np. ścinając. Jedyne rozsądne rozwiązanie, tak ostatnio dobraliśy tuleję do cadilaka, trzeba tylno było dać dwie podkładki i idealnie :banan:

A4_Avant_Q_Tuleja.jpg

---------- Post dopisany at 21:14 ---------- Poprzedni post napisany at 10:55 ----------

Odnośnie kratki zderzaka, ETKA pozwala mi tylko na tyle, a więc nie umiem pomóc więcej.

Kratka_B5.jpg

Opublikowano

Zmierz na amorze jaka powinna być ta tuleja z zewnątrz i wewnątrz i wpisz w googlach tuleje poliuretanowe, zrobią ci dożywotnie tuleje na zamówienie

Opublikowano

ganjaq bardzo mądrze poradził Ci kolega pioteros

Nie proponowałem tego bo jednak będzie troszkę droższa ta tuleja, ale to jest słuszne rozwiązanie, i będzie wiecznie,.