PowerQub Opublikowano 9 Stycznia 2007 Opublikowano 9 Stycznia 2007 Witam wszystkich jestem nowy wiec sorki jesli cos nie tak zrobiłem . posiedam B6 1,9 tdi 130KM po odpaleniu silnik traci obroty ale nie gaśnie takie wrażenie jakby na ułamek sekundy paliwo nie docierało poczym wraca na obroty i znowu sie dusi ale nie gaśnie i tak aż sie zagrzeje do 90 stopni potem wszystko wraca do normy Wie ktoś czego to wina. Dodam ze to mój pierwszy diesel i niewiem jak one sie zachowóją jak są zimne
spanky Opublikowano 9 Stycznia 2007 Opublikowano 9 Stycznia 2007 Witam wszystkich jestem nowy wiec sorki jesli cos nie tak zrobiłem . posiedam B6 1,9 tdi 130KM po odpaleniu silnik traci obroty ale nie gaśnie takie wrażenie jakby na ułamek sekundy paliwo nie docierało poczym wraca na obroty i znowu sie dusi ale nie gaśnie i tak aż sie zagrzeje do 90 stopni potem wszystko wraca do normy Wie ktoś czego to wina. Dodam ze to mój pierwszy diesel i niewiem jak one sie zachowóją jak są zimne podpiac pod Vag'a :!: tak ciezko cos wywróżyc ....
lukasz.484 Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Opublikowano 2 Kwietnia 2008 czesc ja mialem podobny problem i jak pojechalem na wymiane oleju to w serwisie sam mi powiedzial ze mam nie rowne obroty i wymienil kolo pasowe i wszystko ok .A to kolo pare groszy kosztowalo jak dobrze pamietam to w serwisie zaplacilem za nie 69 zl jak na serwis to chyba nie duzo
Musashi Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Opublikowano 2 Kwietnia 2008 kół pasowych jest 5-6 szt w AWX, AVF.....
boberek Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Opublikowano 2 Kwietnia 2008 no jest kilka w AWX są dwa paski klinowy i wielorowkowy a w AVF jest jeden wielorowkowy ;P z przodu jesli chodzi o te koła to wyglada zupęłnie inaczej
Rekomendowane odpowiedzi