tomacho Opublikowano 20 Maja 2014 Opublikowano 20 Maja 2014 troche zalamujace no ale , nie moge odtworzyc plyty nie wiem w jakim programie to nagrac , gdy nagrywam przez nero noramlnie, wrzucam do radia i wyskakuje tylko "ERR" i na tym sie konczy.. cos czytalem ze to musi byc w odpowiednim formacie ale nic nie jest dokladnie napisane, pomoze ktos
krogi Opublikowano 20 Maja 2014 Opublikowano 20 Maja 2014 U mnie to samo, pomoglo nagrywanie z najnizsza mozliwa predkoscia na Nero. Do tego radyjka polecam emulator zmieniarki i spokoj z plytami.
airbob Opublikowano 20 Maja 2014 Opublikowano 20 Maja 2014 Może najzwyczajniej należy wyczyścić laser.
mih82 Opublikowano 22 Maja 2014 Opublikowano 22 Maja 2014 podepnę się bo temat podobny. ja chce zmienić właśnie takie radyjko na zwykłe, bądź też na duże ale z navi. Problem polega na tym, że sama ramka żeby zmienić w/w radio na zwykłe kosztuje 180ziko zmieniał już ktoś z 2 din na 1 ? jakieś doświadczenia, pomysły ? z góry dzięki
666-k Opublikowano 6 Grudnia 2014 Opublikowano 6 Grudnia 2014 troche zalamujace no ale , nie moge odtworzyc plyty nie wiem w jakim programie to nagrac , gdy nagrywam przez nero noramlnie, wrzucam do radia i wyskakuje tylko "ERR" i na tym sie konczy.. cos czytalem ze to musi byc w odpowiednim formacie ale nic nie jest dokladnie napisane, pomoze ktos kolego mialem ten sam problem i tak nagrywalem w nero z min.predkością i lipa.wiec kupilem zwykla plyte cd audio nie rzadne cudo aby była audio i programik burn aware free w ustawieniach min.predkosc i dziala.czasami plyte trzeba przetrzec bo errr wyskakuje.
Bose Opublikowano 6 Grudnia 2014 Opublikowano 6 Grudnia 2014 W nero ustawiacie Audio CD i nagrywacie z najniższą prędkością Ot cała tajemnica
Rekomendowane odpowiedzi