HiRide Opublikowano 1 Września 2008 Opublikowano 1 Września 2008 Tak jak w temacie http://img156.imageshack.us/my.php?image=rnsenaviknopfeou5.jpg to sa jakies nakladki na obecne przyciski czy tez przyciski ktore trzeba zamontowac zamiast czanych ori?
carnivore1 Opublikowano 1 Września 2008 Opublikowano 1 Września 2008 mi to wyglada na pokretlo od nowych audic typu Q7 czy nowa A6, to duze to chyba od tego kompa ktorym sie steruje w tunelu srodkowym, a czy uda sie to nalozyc na RNS-E...
HiRide Opublikowano 1 Września 2008 Autor Opublikowano 1 Września 2008 mi to wyglada na pokretlo od nowych audic typu Q7 czy nowa A6, to duze to chyba od tego kompa ktorym sie steruje w tunelu srodkowym, a czy uda sie to nalozyc na RNS-E... prosze bardzo http://img217.imageshack.us/my.php?image=a3insideri0.jpg
carnivore1 Opublikowano 2 Września 2008 Opublikowano 2 Września 2008 hehe, no prosze, ale czy to az tak dobrze wyglada, nie komponuje sie za bardzo z niczym... chyba oryginal lepszy :gwizdanie:
HiRide Opublikowano 2 Września 2008 Autor Opublikowano 2 Września 2008 hehe, no prosze, ale czy to az tak dobrze wyglada, nie komponuje sie za bardzo z niczym... chyba oryginal lepszy :gwizdanie: komponuje sie z listwa chromowana pod navi tylko musze dosjc do tego czy to sa nakladki czy przyciski
jacekdk Opublikowano 10 Grudnia 2008 Opublikowano 10 Grudnia 2008 Mi wyglada na to ze przycisk czarny(standatd) wymienia sie na ten chromowany..... gdzie mozna takie chromowanie przyciski kupi´c ?
Madas Opublikowano 10 Grudnia 2008 Opublikowano 10 Grudnia 2008 myślę tak samo że się wymienia ..... fajnie to wygląda gdzie taki coś można nabyć....a jak się nie będzie prezentować to wyrzucę w końcu nie będzie kosztować za dużo :gwizdanie:
boberek Opublikowano 10 Grudnia 2008 Opublikowano 10 Grudnia 2008 tak ja chce tylko gdzie ?? podoba mi sie
HiRide Opublikowano 10 Grudnia 2008 Autor Opublikowano 10 Grudnia 2008 co tak sie panowie obudzili 8P0 919 070 A 47 zł 8P0 919 069 A 87 zł Z pokretlem duzym nie ma problemu ale z pokretlem glosnosci jest problem tzn z jego zalozeniem-trzeba cos lutowac kombinowac itp ale da sie zrobic
boberek Opublikowano 10 Grudnia 2008 Opublikowano 10 Grudnia 2008 eee to ja nie bede tego lutował poczekam zobacze az ktos tak zorbi kupi wypróbuje
Madas Opublikowano 10 Grudnia 2008 Opublikowano 10 Grudnia 2008 ja też nie podejmuje sie lutowania :gwizdanie:
HiRide Opublikowano 10 Grudnia 2008 Autor Opublikowano 10 Grudnia 2008 kurde moglem nie pisac o tym lutowaniu a pozatym jak kazdy bedzie mial takie podejscie jak wy to nikt tego nie zrobi
boberek Opublikowano 10 Grudnia 2008 Opublikowano 10 Grudnia 2008 niech ktos zrobi i napisze co i jak to wtedy ;P my sie za to weźmiemy
HiRide Opublikowano 10 Grudnia 2008 Autor Opublikowano 10 Grudnia 2008 niech ktos zrobi i napisze co i jak to wtedy ;P my sie za to weźmiemy nie ma sprawy kup mi jedno pokretlo ktore ciezko zalozyc i odrazu zabiore sie do pracy z fotostory itd :>
Madas Opublikowano 10 Grudnia 2008 Opublikowano 10 Grudnia 2008 kurde moglem nie pisac o tym lutowaniu a pozatym jak kazdy bedzie mial takie podejscie jak wy to nikt tego nie zrobi ale my możemy lutować ale przemoc w klubie
HiRide Opublikowano 10 Grudnia 2008 Autor Opublikowano 10 Grudnia 2008 kurde moglem nie pisac o tym lutowaniu a pozatym jak kazdy bedzie mial takie podejscie jak wy to nikt tego nie zrobi ale my możemy lutować ale przemoc w klubie ze co ? bo niepajemaju
alvaro Opublikowano 10 Grudnia 2008 Opublikowano 10 Grudnia 2008 już jakiś czas temu widziałem na EBAYu same aluminiowe pierścienie do nakładania na czarne przyciski :gwizdanie:
HiRide Opublikowano 10 Grudnia 2008 Autor Opublikowano 10 Grudnia 2008 już jakiś czas temu widziałem na EBAYu same aluminiowe pierścienie do nakładania na czarne przyciski :gwizdanie: widzialem cos takiego i odradzano mi kupno tego-przyciski sa nienaturalnie wielkie i do tego nie wyglada to tak jak ori.Widzialem na ebay pelno roznych chromowanych nakladek i pierscieni do naszych audi nie tylko b6 ale srednio to wyglada
boberek Opublikowano 10 Grudnia 2008 Opublikowano 10 Grudnia 2008 ja nie kupie do momentu kiedy ktos nie załozy i nie powie jak to zrobic bo ten wiekszy to bez problemów bo mi kiedys spadł
Rekomendowane odpowiedzi