ziko02 Opublikowano 21 Maja 2014 Opublikowano 21 Maja 2014 Proszę pokierować mnie jak Vag'iem sprawdzić czujniki? Krok po kroku, gdzie wchodzić? Proszę o wyrozumiałość ponieważ dopiero zaczynam przygodę z Vag,iem.
koziol1172 Opublikowano 21 Maja 2014 Opublikowano 21 Maja 2014 Tu masz większość Ross-Tech Wiki nawet do niektórych są filmy
Rotmistrz Opublikowano 21 Maja 2014 Opublikowano 21 Maja 2014 Do sprawdzenia czujników nie trzeba Ci Vag-a. Przekręcasz zapłon, wrzucasz wsteczny i nasłuc**jesz czujników - działający charakterystycznie "cyka"
Robero321 Opublikowano 22 Maja 2014 Opublikowano 22 Maja 2014 Do sprawdzenia czujników nie trzeba Ci Vag-a. Przekręcasz zapłon, wrzucasz wsteczny i nasłuc**jesz czujników - działający charakterystycznie "cyka" Nieprawda nie jest to jedyny wyznacznik sprawności czasami cyka a okazuje się że jest uwalony .Mam taki jedem cyka jak te sprawne może odrobine ciszej a jest na 100% uwalony :wink
ziko02 Opublikowano 22 Maja 2014 Autor Opublikowano 22 Maja 2014 Do sprawdzenia czujników nie trzeba Ci Vag-a. Przekręcasz zapłon, wrzucasz wsteczny i nasłuc**jesz czujników - działający charakterystycznie "cyka" Nieprawda nie jest to jedyny wyznacznik sprawności czasami cyka a okazuje się że jest uwalony .Mam taki jedem cyka jak te sprawne może odrobine ciszej a jest na 100% uwalony :wink Dokładnie tak. U mnie to samo.
Rotmistrz Opublikowano 22 Maja 2014 Opublikowano 22 Maja 2014 Nie mowie ze jest to jedyny wyznacznik. Jak ktoś nie ma vag-a to może z grubsza tak sprawdzic. Pozatym sam mówisz ze uwalony jest cichszy.
Robero321 Opublikowano 22 Maja 2014 Opublikowano 22 Maja 2014 Różnicy nie wyłapiesz na dworzu jedynie w zamkniętym i cichym pomieszczeniu. Tak jak napisałeś trzeba podpiąć vaga
POWER-KRIS Opublikowano 22 Maja 2014 Opublikowano 22 Maja 2014 U mnie skaner pokazuje np. Lewa środek lub prawa. I wiadomo o co chodzi. ;-)
slas Opublikowano 11 Lipca 2014 Opublikowano 11 Lipca 2014 Nie trzeba słuchać palcem wystarczy dotknąć czujnika i czuć takie pykanie jeśli jest OK.
Rekomendowane odpowiedzi