odzim Opublikowano 3 Września 2008 Opublikowano 3 Września 2008 witam, wstawiam logi z nowo zakupionego auta i mam pytanie , czy wszystko jest ok oprocz przycinajacych sie kierownic w turbo , bo slychac niepokojacy swist miedzy 1800 a 3000 obrotów
Darek_G Opublikowano 3 Września 2008 Opublikowano 3 Września 2008 Zrób te obrazki w takim rozmiarze żeby dało się przeczytać :doh1:
mcm Opublikowano 3 Września 2008 Opublikowano 3 Września 2008 zrób po jednej tabelce w fotce i zmieść jeszcze raz
przemik Opublikowano 4 Września 2008 Opublikowano 4 Września 2008 Delikatnie przycinajace sie kierownice VTG.... rozruszaj sztange kluczem i przepałuj auto po trasie. Poza tym Dawki korekcyjne poza dopuszczalną normą. EGR - pracuje w miare ok ale jest zabrudzony. Mechanizm wyznaczania dynamicznego kąta wtrysku - OK Pozdr
odzim Opublikowano 4 Września 2008 Autor Opublikowano 4 Września 2008 czyli reasumujac , wtrysk jeden do wymiany czy dwa , egr mozna samemu przeczyscic ,a turbo wyjac i dac do speca aby wyczyscił tak to mam rozumiec ,tylko ze sztanga u mnie chodzi palcami nie trzeba klucza do tego używac , a audi było przepalowane widac to na avatorze przez 400km nie schodzilo 160 to chyba starczy) wiec turbo chyba na stoł,a moze byc takie przeladowanie nie związane z przycinajacymi sie kierownicami, moze przeładowuje bo sterowanie turbo cos szwankuje, może jakies sugestie?
mcm Opublikowano 4 Września 2008 Opublikowano 4 Września 2008 przepływka szwankuje, turbo wolno się rozpędza, dawki troche duże
odzim Opublikowano 4 Września 2008 Autor Opublikowano 4 Września 2008 przepływka szwankuje, czemu tak uwazasz z grupy 08 nie widac by przepływka było cos nie tak
Rekomendowane odpowiedzi