demo1 Opublikowano 8 Czerwca 2014 Opublikowano 8 Czerwca 2014 Witajcie, Tak sobie myślę czemu by nie stuningowac troche swojego avanta, i ytaki pomysl mi wpadl a zeby wymienic na taki z B7, wiem wiem zaraz tu dostane mase odpowiedzi że nie będzie pasować itd., ale od czego są przeróbki? Dodam że B7 to tylko wzór, Chodzi mi o ten DUŻY grill z aluminiowymi ramkami. Kombinował ktoś już takiego zabiegu ?? Bo standardową kratkę od maski bym usunął i w miejsce to ten nowy zderzak od B7 ? Poradźcie bo jestem zielony jak to jest z tym autem w kwestii tuningu. Dzięki
_quattro_ Opublikowano 8 Czerwca 2014 Opublikowano 8 Czerwca 2014 Żeby to wyglądał to zapewne do wymiany cały przód, maska, lampy, błotniki, zderzak
demo1 Opublikowano 8 Czerwca 2014 Autor Opublikowano 8 Czerwca 2014 a jednak można, wygląda nieziemsko, prawda ?! [Audi A4 B6 i 7] przeróbka przodu b6 na b7 czy to możliwe Jeśli kolego wyżej mówisz że wszystkie bebechy będzie trzeba wymienić, to zapytam, jakie inne zderzaki pasują do B6 w montażu plug&play ??
black4 Opublikowano 8 Czerwca 2014 Opublikowano 8 Czerwca 2014 Witaj, Nie musisz nic kombinować przy masce błotnikach itp. Możesz znaleźć pakiet stylistyczny z tzw. Single frame np. Hofele: Hofele Design | Tuning and Styling for Audi A4 B6 8E | front bumper EVO
demo1 Opublikowano 8 Czerwca 2014 Autor Opublikowano 8 Czerwca 2014 zapomniałem dopisać że chcę wersję dla uboższych P.s ile za tą powyższą ??
_quattro_ Opublikowano 8 Czerwca 2014 Opublikowano 8 Czerwca 2014 Witaj, Nie musisz nic kombinować przy masce Sama się nie przerobi nawet przy tym rozwiązaniu jakie pokazałeś
Rekomendowane odpowiedzi