piotrek9055 Opublikowano 8 Czerwca 2014 Opublikowano 8 Czerwca 2014 Witam Mam do kupienia takie fele jak na foto z przodu są jak oryginalne ale parametry mi trochę nie pasują ponieważ mają otwory tylko pod 5x112 ET 35 i 8Jx19H2 Z góry dzięki za odpowiedź
cougarr2 Opublikowano 8 Czerwca 2014 Opublikowano 8 Czerwca 2014 skoro mają otwór tylko 5x112 to przemawia za tym iż mogą być ORI ale szukaj loga OOOO nie sugeruj się made in.... do widziałem już przeróżne opcje rozstaw 5x112 + logo audi daje dużą pewność iż kółka są ORI.
robercik123 Opublikowano 8 Czerwca 2014 Opublikowano 8 Czerwca 2014 skoro mają otwór tylko 5x112 to przemawia za tym iż mogą być ORI ale szukaj loga OOOO nie sugeruj się made in.... do widziałem już przeróżne opcje rozstaw 5x112 + logo audi daje dużą pewność iż kółka są ORI. Zgadzam się z kolegą. Logo Audi jest praktycznie na każdym ori elemencie w aucie. Jeśli fele są ori to logo musi być.
cougarr2 Opublikowano 8 Czerwca 2014 Opublikowano 8 Czerwca 2014 Jeśli znajdzie się logo VW lub seat to też nie ma biedy o ile taki model występował u innych marek
piotrek9055 Opublikowano 8 Czerwca 2014 Autor Opublikowano 8 Czerwca 2014 sprzedający twierdzi, że jest logo OOOO na nich także udało mi się jeszcze żeby nic nie było przy nich grzebane i były prostę to będzie pięknie;) Dzięki za zainteresowanie
Rekomendowane odpowiedzi