julo23 Opublikowano 10 Czerwca 2014 Opublikowano 10 Czerwca 2014 Witam, wiem że na forum jest sporo ludzi którzy mają lub mieli do czynienia z AGD, np. pracowali w tego typu marketach. Więc proszę o wypowiedz bądź propozycję AGD do zabudowy. Potrzebuje płytę indukcyjną i myslałem nad boschem PIE611B17E (ok 1250zł) ale z tego co widze nie ma szlifu na ramce. Szukając na stronie producenta znalazłem podobną ale ze szlifem - PIE651B17E z tym że juz jest sporo droższa. Mikrofale i piekarnik myślałem wziąść z amiki lub z samsunga ale trafiłem na promocje w MM : Płyta WHIRLPOOL ACM 815 BF ok 1200zł Piekarnik WHIRLPOOL AKP 275 IX ok .1000zł i ponoć dają gratis mikrofalę: Kuch. mikrofalowa WHIRLPOOL AMW 100IX która warta jest ok. 400-500zł To samo jest w saturnie. W pozostałych sklepach typu EURO RTV AGD, czy neonet albo oleole.pl nic o tej promocji nie piszą. Jedynie o promocji amiki - ale tam dają odkurzacz który mnie nie interesuje. Prosze o wypowiedz kogoś kto ma styczność lub zna sie na tych sprzętach bo sprzętu z whirlpoola nigdy nie miałem i nie mam doświadczenia a opinii o płytach indukcyjnych jest mało a jak są to zazwyczaj z 2011-2012 roku.
soolek Opublikowano 11 Czerwca 2014 Opublikowano 11 Czerwca 2014 Według mnie to bierz to co najładniejsze i ma najdłuższą gwarancję. W Saturnach możesz przedłużyć do 5 lat. Obawiam się, że trwałość wszystkich tych urządzeń jest podobna.
julo23 Opublikowano 12 Czerwca 2014 Autor Opublikowano 12 Czerwca 2014 Większość a właściwie wszystkie jakie widziałem ma 2 lata gwarancji. Jedynie za dopłatą masz do 3 lat lub 5lat. Przeczytałem regulamin tej promocji whirlpool i promocja się skończyła z końcem maja. w Sklepie dla idiotów i satutnie jednak to im nie przeszkadza nabijać w butelkę kolejnych jeleniów. Pozatym u nich wszystko droższe o 150 do 200zł na sztuce w porównaniu do cen na necie. Czy to piekarnik czy płyta. Szukam obecnie coś z amici lub boscha. Płyte i piekarnik, oraz mikrofale.
szakal222 Opublikowano 12 Czerwca 2014 Opublikowano 12 Czerwca 2014 W neonecie tez masz przedluzona gwarancje. Wysyłane z mojego GT-S6500D za pomocą Tapatalk 2
julo23 Opublikowano 15 Czerwca 2014 Autor Opublikowano 15 Czerwca 2014 Z tego co porównuje ceny to w Neonet jest tanio ale jeśli porównujemy sklepy stacjonarne. Z internetowymi typu neo24 czy oleole, electro to żaden nie powalczy. Ktoś może ma możliwość porównania sprzętu AGD, może pracuje w jakims dużym sklepie AGD ? Chciałem dobrać mikrofale do zabudowy do piekarnika Amika EBI 7522AA. Czy będzie odcieniem pasowała ta z whirlpoola [h=2]WHIRLPOOL AMW 100IX [/h]bo jest za połowe ceny w porównaniu do amiki która jest dedykowana do tej serii Integra. tj. amika AMM20BI lub AMM25BI.
Rekomendowane odpowiedzi