Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[BPW] Czarny Avant w Quattro S-line, soft by ECU Projekt

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

Witam wszystkich serdecznie :) Po ponad półrocznych poszukiwaniach B6 1.9 TDI Avant w Quattro trafiła się B7, z początku nie chciałem silnika 2.0 TDI ze względu na na jego wady, auto męczyło mnie parę dni ale w końcu zdecydował się obejrzeć. Oględziny w aso pokazały jego przeszłość i usterki. Samochód był można powiedzieć tylko malowany od strony pasażera i dwie szyby boczne były wymieniane ale wszystko było robione w aso w niemczech na oryginalnych częściach a z usterek to do wymiany jest tylny przegub i musiałem wyprostować felgę.
Audi jest już u mnie ponad miesiąc, kupione w polsce, użytkowane tylko przed jedną osobe w niemczech, zaraz po zakupie został wymieniony rozrząd, wszystkie filtry i płyny.

Audi A4 B7 Quattro
Silnik 2.0 TDI BPW 140KM
Obecnie 160KM by ECU Projekt
Rocznik koniec 2006r
Przebieg 245.000

Wyposarzenie
- Pakiet sline
- Podłokietnik przód/tył
- Tempomat
- Felgi 18" opony 225\40
- Czujnik deszczu
- Podgrzewane fotele
- Trójramienna kierownica multifuncyjna
- Fotochromatyczne lusterko wewnętrzne
- Elektryczne szyby przód\ tył korby :facepalm:

Po zakupie pierwszy problem który się pojawił to bardzo wysokie spalanie, na autostradzie przy prędkości 110/120 km/h komputer pokazywał 8,9 litra, a w mieście przy bardzo spokojnej jeździe około 12/13l, zdecydowałem się pojechać do ECU Projekt na diagnozę i dziś został wywalony DPF, na dniach wyjdzie czy pomogło.

Mody
- Wywalenie DPF-a
- Program by ECU Projekt

Plany
- felgi od RS4
- ciemne szyby z tyłu
- RNS-e
- trochę nieżej postawić tą krowę :)
- kiedyś może xenony lub bixenony
i wiele innych które wyjdą z czasem :decayed:

Zdjęcia :banan:

urdqmjoa.jpg

yvigmj3v.jpg

n757t2gz.jpg

666eq3qh.jpg

56ilsr2h.jpg

zrxkydfc.jpg

me5ewyag.jpg

9zo82xdl.jpg

22nk2xfk.jpg

Zdjęcie środka jeszcze z aukcji

wn54pbfy.jpg

Soft by ECU Projekt

yagzsrpq.jpg

6vnlio7e.jpg

Edytowane przez Wr0clawianin

Opublikowano

pierwsze foto do kalendarza.. :naughty:

Opublikowano
:good:
Opublikowano
Na dzień dobry wkładałbym bix :wink:

zdecydowanie

Opublikowano

zdecydowanie

Tym bardziej, że zdeś pod spryski już siedzi. ; )

Opublikowano

Taka krówka to wkońcu nie jest . Stoi przecież na 1BE( -20mm) . Musiałbyś zawieszenie porównać ze standartem, to jest koza wtedy. :naughty: . Bixy aż się proszą na pokład!

Opublikowano

Bardzo ładnie się prezentuję. Z tyłu światła LED, przyciemnić szybki i będzie :thumbup:

Opublikowano
  • Autor

może nie długo coś wpadnie, tylko cena nie mała, mnie w ogóle dziwi jak takie auto mogło wyjść bez xenona

Tym bardziej, że zdeś pod spryski już siedzi. ; )

spryski nawet są, tylko jeszcze nie wiem jak się je uruchamia

Taka krówka to wkońcu nie jest . Stoi przecież na 1BE( -20mm) . Musiałbyś zawieszenie porównać ze standartem, to jest koza wtedy. :naughty: . Bixy aż się proszą na pokład!

a po czym poznajesz? bo mi się wydaje że jest wysoko

Bardzo ładnie się prezentuję. Z tyłu światła LED, przyciemnić szybki i będzie :thumbup:

dzięki, pomału a do celu :)

Opublikowano

Porównaj z normalną wersją. Na foteczkach wygląda na 1be . Sprawdz na wlepce musi być, pierwszy rząd po prawej , chyba 3 linijka . Tam jest kod zawiecha jakie posiadasz . Wtedy będziemy mieć jasność! :wink:

Opublikowano
  • Autor

jak będę miał okazje to porównam:) później podejdę do auta i zobaczę tylko jest też możliwość że poprzedni właściciel wymienił :kwasny:

Opublikowano
jak będę miał okazje to porównam:) później podejdę do auta i zobaczę tylko jest też możliwość że poprzedni właściciel wymienił :kwasny:

To plus do Ciebie. Sprecyzuję. Wlepce w książce serwisowej lub taka wlepka znajduje się również pod siedziskiem tylnej kanapy. Naprawdę ładna. Daj foty środka....:whistling:

Opublikowano

zdecydowanie

jeden z lepszych modow :wink:

---------- Post dopisany at 18:29 ---------- Poprzedni post napisany at 18:26 ----------

sprawdz, moze juz masz instalke do bixa ( zobacz czy masz czujniki poziomowania na lewej stronie wachaczy ) skoro zderzak juz siedzi to zostaja lampy :wink:...

Opublikowano

Bardzo ładna sztuka. Kilka zmian i będzie piękna:)

Opublikowano
  • Autor
To plus do Ciebie. Sprecyzuję. Wlepce w książce serwisowej lub taka wlepka znajduje się również pod siedziskiem tylnej kanapy. Naprawdę ładna. Daj foty środka....:whistling:

Mam na wlepce 1be :) postaram się w weekend zrobić

sprawdz, moze juz masz instalke do bixa ( zobacz czy masz czujniki poziomowania na lewej stronie wachaczy ) skoro zderzak juz siedzi to zostaja lampy :wink:...

ok

Bardzo ładna sztuka. Kilka zmian i będzie piękna:)

Dzięki :)

zapomniałem dodać że mam wgrane światła "USA", wiecie czy można samemu to usunąć?

Opublikowano

A nie mówiłem :naughty: . Zawieszenie ogólnie na polskie drogi bardzo dobre... Dasz mu wieksze koło 18-19 i będzie cacy ! :wink:

Opublikowano
A nie mówiłem :naughty: . Zawieszenie ogólnie na polskie drogi bardzo dobre... Dasz mu wieksze koło 18-19 i będzie cacy ! :wink:

Przy 19" z tym zawieszeniem nie będzie dobrze wyglądać.

Opublikowano

zapomniałem dodać że mam wgrane światła "USA", wiecie czy można samemu to usunąć?

Obrysy Ci świecą?

Opublikowano

Na spota przyjedz jutro :wink:

Opublikowano
  • Autor

18 już jest i raczej wystarczy, jak na drogi we Wrocławiu :)

Obrysy Ci świecą?

tak to wygląda

75fe5337000eac7d539ca857

Na spota przyjedz jutro :wink:

zobacze jak z czasem będzie ale jak nie jutro to na kolejnym będę, a spot jest z audi klubem? bo kiedyś byłem parę razy